„Канатица“ се измъкна от „ада“ след решителна битка във „Фермата“ по bTV

„Елбетица“ се разделя с удобствата на „рая“, за да вкуси за пръв път мизерията и лишенията

Какъв ще е животът във „Фермата“ по bTV - прекрасно преживяване или тежко изпитание, зависи единствено от силата, волята и мотивацията на участниците. След като дълги дни се мъчи при мизерни битови условия, отбор „Канатица“ неочаквано се амбицира да промени ситуацията и успя да се измъкне от „ада“. Червеният тим сложи край на дългата си серия от загуби след като отбеляза решителна победа над конкурентните си от „Елбетица“. За награда неговите представители бяха изпратени в „рая“ и занапред ще разполагат с всички удобства. Представителите на падналия тим пък ще живеят в „ада“, където не са стъпвали досега.    

Рокадата със сигурност ще предизвика сътресения и ще повдигне много въпроси. Ще станат ли съотборниците в „Канатица“ по-високомерни, когато получат всичко? Ще се потиснат ли играчите от „Елбетица“ от лишенията или, точно обратното, още повече ще се надъхат за победа? Следващите седмици обещават драматични обрати, нови лидери и неочаквани ходове.  

Битката за привилегия, след която двата отбора смениха местообитанието си, се оказа истинско изпитание за сетивата. В нея основната задача на отборите беше да правят „бомби“ от тор и да ги вкарват в кош. „Канатица“, които за пръв път от началото на риалитито успяват да се сплотят и да разпределят правилно постовете си, се справиха значително по-бързо и се отправиха към новия си, уютен дом. „Слънцето изгря, портите на рая за нас са отворени! От гетото отидохме в „Бевърли Хилс“, коментира земеделецът Кенан Асил.

„Елбетица“ се опитаха да запазят самообладание при влизането в „ада“, където ги очакваха легла с голи пружини, кални подове и оскъдна храна. „Смятам, че имаме страхотен дух и играчи, и ще се изправим от това падане“, коментира актьорът Петър Петров. „Тази мизерия ме кара да чувствам, че играта сега започва. Доста хора в отбора вече са по-изнервени, надявам се да потушим страстите“, добави актрисата Валерия Колева.  

В понеделник двата конкурентни отбора ще се изправят пред още по-голямо изпитание - отборния елиминационен дуел, след който един от участниците ще напусне „Фермата“ завинаги. От страна на „Елбетица“ на Арената ще излязат актьорът Петър Петров, продавачката на цветя Емилия Георгиева и софтуерният инженер Моника Пепеланова. „Канатица“ ще разчита на оператора на пристанище Георги Петров, собственика на автокъща Лилия Ел Абани и учителката Теодора Тръндева. Претендентите за славата ще трябва са покажат умения в пренасянето на чували, коването на дъски и пирони, стрелбата с голяма прашка и цепенето на ритловици, а също и знания на въпросите от Алманаха. 

Новини
  • Последни
  • Най-четени