Яни отстрани Станислав шест дни преди финала на „Фермата 3“

Бившият полицай и настоящ дърводелец загуби игра с цепене на дърва

Станислав Ласкин, един от фаворитите за наградата от 100 000 лв. този сезон,  отпадна от „Фермата“ след извънредна елиминационна битка само 6 дни преди финала.  29-годишният  самоковец беше отстранен от Яни в една от най-лесните за дърводелеца игри – цепене на дърва.

На последния дуел в неделя вечер водещите Иван и Андрей обявиха нови правила в шоуто, според които последният участник, отпаднал от битка на Арената, а именно Марина, избира фермер на седмицата, който получава имунитет за елиминационната битка на следващия ден. В прощалното си писмо чеченката посочи Алек за последен фермер на седмицата и така футболистът не само се приближи с крачка до финала, но и получи шанса да отстрани някой от конкурентите си за голямата награда. Тъй като Калоян и Виолета са имунизирани, футболистът се изправи пред дилемата дали да избере своя най-близък приятел в шоуто Станислав и да наруши мъжката си дума, или да жертва любовта на живота си – Валерия, като направи женски дуел. Алек избра любовта и изпрати на дуел Станислав, който се изправи срещу земеделеца Яни.

След състезание по стрелба с нож Станислав получи правото да избира пръв игрите в елиминационната битка, които бяха теглене на въже, въпроси от Алманаха и рязане на дърва. В агитката на Станислав застанаха Алек и Валерия, а Яни бе подкрепен от Виолета, Елена и Калоян. В първата битка „Теглене на въже” точката спечели Станислав, а бившият учител по история Яни обърна резултата в своя полза при въпросите от Алманаха, където надделя с три верни отговора. Изненадата за зрители и участници дойде в третата битка, където Станислав бе победен от Яни с 56 секунди разлика в цепенето на дърва. По ирония на съдбата Станислав, който си спечели славата на най-здравия дървосекач, напусна шоуто именно заради по-слабото си представяне в играта със секирата.

След заминаването на Станислав фермерите са разделени на два лагера - Елена, Виолета, Калоян и Яни плачат от щастие, а Валерия и Алек – заради загубата на най-близкия си приятел.

На 17 декември, неделя, от 20:00 ч. на живо по bTV оцелелите през тази седмица участници ще влязат във финална битка за голямата награда от 100 000 лв. 

 

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени