Изразите „дръж приятелите си близо, враговете – още по-близо” и „нищо лично, просто бизнес” ще властват тази вечер във „Фермата”

Остава по-малко от месец до големия финал на „Фермата”. Характерите на участниците и техните стратегии във финалния спринт стават основни теми в ежедневните разговори. За първи път пред зрителите се разкрива ясно и образът на Мони Мандрата, който до този момент успя да мине между капките във всичките скандали. Вчера той успя да настрои Райно и Нора срещу себе си, а фактът че тази седмица е ратай, покачи напрежението у баскетболиста. Мони се опитва да се обедини с Митко. Полицаят обаче действа в общ фронт с майора срещу Мони, Райно и Мустафа.

В днешния епизод на „Фермата” от 21.00 часа зрителите на bTV ще видят кой ще бъде първият дуелист тази седмица. Освен това феновете ще разберат как се прави царска туршия по рецепта на съпругата на бай Георги. Производството й обаче ще провокира Нора да изгони „всичко знаещия на теория” майор Веселин.

Тази вечер зрителите и участниците ще се забавляват с „фермер търси талант”. 7-те участници ще представят стари градски песни пред жури от три дами народни певици. Победителят в състезанието ще има право да посрещне във „Фермата” свой близък. А най-сърцат ще се окаже Митко, който копнее да види сина си. Дали това ще се случи, зрителите ще видят тази вечер в 21.00 часа.

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени