Иван Масларов напусна „Фермата“ след разгрома на „Канатица“

„Елбетица“ отбеляза смазваща победа над червения отбор с 15:0 в предаването по bTV

Разгромяваща загуба с 0 на 15 преживя „Канатица“ във „Фермата“ след отборния елиминационен дуел на Арената, а загубата временно прекърши отбора. Освен че се провали с гръм и трясък в сблъсъка срещу „Елбетица“, червеният тим остана и без един от най-сръчните си и аналитични играчи - собственика на брандинг студио Иван Масларов, който носеше лидерски дух и влезе в предаването на bTV със заявката, че вярва в дорото, хората и трудолюбието. „Трудно ми е да се разделя с „Фермата“. Не очаквах да си тръгна толкова рано, искаше ми се да преживея още малко емоции. Всичко, което се случва тук, няма как да ти се случи в живота - да се събереш с хора, които никога няма да видиш в ежедневето си, да живееш с тях 24 часа в денонощието, да се осланяш на тях, а те да разчитат на теб“, каза участникът видимо разстроен, че се сбогува с приключението. 

Иван напусна предаването след гласуване и в двата отбора, което се провежда за първи път през този сезон. След сблъсъка на Арената четирима от съотборниците му в „Канатица“ гласуваха срещу него. Основият им мотив беше, че в техния тим са останали само две жени и е логично да си тръгне мъж. Останалите четирима обаче дадоха вота си срещу учителката Теодора Тръндева, изнервени от нейната неувереност. При това равенство на гласовете „Елбетица“ получи правото да реши кой от двамата да напусне, а изборът падна върху Иван. Зелените определиха вота си като стратегически с оглед на предстоящите битки за привилегии.

Тежкото гласуване беше предшествано от драматичния отборен дуел, в който „Елбетица“ влезе с огромен хъс за победа. В първата индивидуална битка фитнес треньорката Ния Селиктар от зеления тим премина през клаустрофобичен пясъчен тунел по-бързо и по-ловко от Лилия Ел Абани от червения, и донесе три точки на своя отбор.

Във втората битка за два пендара студентката по право Линда Бонева от „Елбетица“ беше по-концентрирана при стрелбата с пясъчни торбички, победи учителката Теодора Тръндева от „Канатица“ с малко повече от минута преднина и надгради на 5 на 0 в полза на зелените. Третата индивидуална битка за един пендар пък показа безспорното превъзходство на сервитьора Андрей Стефанов от „Елбетица“ над Иван Масларов от „Канатица“ при освобождаването на въжета от дървена конструкция и рязането на филии от греда, и добави още една точка за зелените. Голямото разочарование за червения отбор настъпи след като беше разгромен и на въпросите от Алманаха. Резултатът стана 10 на 0 и „Канатица“ загубиха дуела преди последния пети сблъсък.

В този момент и тримата представители на червените осъзнаха, че един от тях ще си тръгне от предаването. Въпреки това те решиха да се раздадат в последвалата щафета, за да защитят честта си. Да направят загубата си по-поносима обаче се оказа невъзможно - в цепенето на дърва, въртенето на макара и стрелба с катапулт преживяха пореден провал и се разделиха с Иван, а „Елбетица“ триумфира с 15 на 0.

Новини
  • Последни
  • Най-четени