Иван Христов: Всеки трети записан за участие във "Фермата" е отличен участник

Рекорден брой са записаните за кастинг на новия мащабен риалити формат на bTV "Фермата", съобщи водещият Иван Христов в предаването "Тази събота".

Около 5000 вече са попълнили документите за участие, а кандидатурите се обработват от екипа на известната психоложка Ани Владимирова. Всеки трети записан е отличен участник, което много ще затрудни избора на 15-те щастливци, които в крайна сметка ще бъдат изпратени да живеят три месеца в условия, характерни за времето отпреди 100 години и ще се борят за наградата от 100 000 лева.

"Фермата" е оазис на спокойствието, тя е на около 100 километра от София, съобщи още водещият. Звезди, изрично поканени от bTV, няма да има, макар че кастингът е отворен за всички. "bTV e достатъчно влиятелна и огромна телевизия, за да направи предаването в пълния му блясък, каквото то е, без участието на ВИП-ове. Трябват ни мотивирани хора, а популярните лица първо се интересуват от хонорара, след това от имиджа, който искат да си изградят, а това измества основната идея на формата", коментира Иван.

"Вкъщи сме изключително добре структурирана военна организация," сподели Иван за живота си извън усилената подготовка за "Фермата". С четири деца на различни възрасти - 10, 9, 7 и бебе на по-малко от месец, двамата с Ирина имат строг график за задачите. Тя се грижи за облеклото, а той за закуската и воденето на училище, споделя още водещият. За бебето Самуил той разказа, че е като повечето момчета, много плаче, не оставя родителите си да спят, но е здраво дете и вече е високо 52 сантиметра, "скоро ще стигне баща си". 

За включването си в акцията в полза на любимия футболен клуб Левски заедно с Андрей и техен общ приятел Иван коментира: "Правя го в памет на дядо ми, в чест на баща ми и за пример за сина ми. Не искам след 10 години да съжалявам, че не съм го помогнал, макар да съм имал възможност".

Целият разговор между Иван Христов и водещата Диана Любенова можете да видите тук.

 

 

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени