Иван Гинчев загуби третия си дуел във „Фермата“

Футболистът Алек отстрани емигранта, за да бъде близо до любимата си Валерия

Десетият дуел във „Фермата 3“ завърши с поражение за един от най-амбицираните участници Иван Гинчев и победа за бившия футболист Алек Манолов. На Арената в неделя вечер дуелистите бяха подкрепени и от четирима фермери, участвали в предишните два сезона на шоуто – Мама Галя, Мустафа, Финци и Майора. За Гинчев палци стискаха Виолета, Мама Галя и Гечо, а за Алек - Елена, Финци, Мустафа, Марина, Яни, Калоян, Валерия, Станислав и Майора.

„Първият дуел с Мишо беше за фермерите, вторият дуел със Сапунджиев беше за мен, защото бях слаб психически, а този е за моята съпруга, на която съм обещал да не загубя нито една битка“, коментира мотивацията си преди битките Гинчев, а опонентът му призна, че единственият му стимул е любимата му Валерия: „Искам да се върна във фермата, за да бъда отново близо до Валерия. Дори само тя да ме подкрепя, това ми е достатъчно“.

Дуелът започна с две поредни битки, спечелени от емигранта Гинчев, който след втората игра с въпроси по история от Алманаха, водеше с три на нула. От третата до петата битка Алек успя не само да изравни, но и до поведе в резултата и в крайна сметка да спечели дуела, като показа по-добра издръжливост и физическа подготовка. На няколко пъти в силовите игри Иван Гинчев се оплака от силни болки в кръста, но така и не пожела да бъде прегледан от лекар.

Алек победоносно завърши дуела, като съблече блузата си и вдигна на ръце Гинчев, за да го пренесе символично до дома му в Берлин. На въпрос на водещите кога е усетил, че е направил това, за което е дошъл в шоуто, Гинчев коментира: „Между втория и третия дуел. Бях пред тотален срив преди да дойда във „Фермата“. Исках да вляза в шоуто, защото тук няма телефони, няма задръстване, няма лудница. Ставаш, чукаш си пирончета и мозъкът си почива.“

Ако отпадналият от шоуто Иван Гинчев спази даденото преди дуела обещание, новият фермер на седмицата ще бъде именно победилият го Алек.

Новини
  • Последни
  • Най-четени