Иван Гинчев призован на дуел за трети път

Футболистът Алек тегли жребий срещу кого да излезе на Арената

Десетият дуел във „Фермата“ ще изпита още веднъж възможностите на емигранта в Берлин Иван Гинчев. Този път той ще се изправи срещу Алек Монолов, който го призова на дуел, след като помоли Виолета да изтегли жребий.

„По-дългата клечка беше Гечо, късата Станислав, а средната – за Гинчев. Иван има два спечелени дуела, най-сладкото обаче е хеттрик. Да видим дали ще му се получи. Мен не ме е страх“, обясни футболистът.

Гинчев от своя страна обеща да се раздава от сърце. „Аз мога да губя. Който не може да губи, не се е насладил на победата си. Ако аз изгубя, следващият фермер на седмицата ще е Алек. За мен това е супер мъжко“, разкри намеренията си вторият дуелист. 

Алек бе посочен за битката в неделя от фермера на седмицата Калоян, който призна, че се възползва от възможността да изпрати един конкурент на дуел. „Като казвам конкурент, имам предвид човек, който е със силни качества и се е доказал във времето във „Фермата“. Който е съградил нещо на другия бряг и е оставил някаква следа“, обясни Калоян. Това обаче вбеси Алек, който коментира, че Калоян не стои зад думите си и не спазва обещанието си да гони само жени. По този повод футболистът намекна, че Калоян не се държи мъжки и затова му пожелава женски дуел на финала – да се изправи срещу три жени.

 

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени