Иван чисти тоалетните във „Фермата” тази вечер от 21.00 часа по bTV

Тази вечер от 21.00 часа във „Фермата” зрителите ще видят дали Райно ще изпълни заръката на Мустафа да има мъжки дуел преди финала. Преди това обаче гайдарят ще трябва да определи и последните ратаи в първия сезон на шоуто. Защото в седмицата преди финала правилата в шоуто ще са различни. Събитията във вторник и изборът на Райно ще предизвикат поредната доза скандал сред останалите в шоуто петима участници.  

Във вторник вечер Иван ще се запознае с дейностите в мандрата, а когато свърши задачите си и при животните, ще трябва да изчисти и фермерската тоалетна. Според фермерите Иван повежда във временното класиране срещу Андрей по умело изпълнение на задачите, но пък Андрей е по-щедрият от двамата.

След високата оценка Иван ще реши да направи изненада на участниците. Той им е подготвил поредната игра, победителят от която ще получи възможността да види свой близък. За целта фермерите ще трябва да се впуснат в опознаване на родния фолклор. Каква е задачата, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа.     

Вечерта ще е богата на събития за фермерите. При тях ще дойде бай Георги с поредните седмични задачи и с обещаната награда за Митко – истински тютюн, от който участниците могат да си направят пури или тютюн.    

За финал петимата ще получат емоционални видеообръщения от отпадналите участници. Какво ще чуят по свой адрес фермерите и на кого симпатизират вече напусналите, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа.

Новини
  • Последни
  • Най-четени