Ивайло Караньотов напусна изненадващо „Фермата“

Емигрантката в Лондон Росица Йончева се изправя срещу импулсивната Радилена Миткова в пореден женски дуел в неделя

Един от популярните участници в четвърти сезон на „Фермата: Съединение“ и стожер на стопанството – Ивайло Караньотов напусна изненадващо шоуто в петък вечер. 60-годишният бивш лекоатлет взе трудното решение да се сбогува с участниците, за да бъде до сина си – състезателят по мотоциклетизъм Ангел Караньотов, на когото е треньор и мениджър. „Налага се да напусна, защото задачите с моторите стават сложни, ще изпуснем сезона, явно не могат да се оправят без мен“, обясни на фермерите Ивайло, който за времето си във „Фермата“ се превърна в ментор и любимец на всички участници.

Бизнесменът и съпруг на актрисата Аня Пенчева влезе в шоуто, за да постави на изпитание физиката и психиката си, както и за да получи уединение, което не може да постигне навън. 

„Такъв подарък никой, никога не ми е правил в живота. Обнових се! Спокоен съм. А и успях да отслабна със 7 кг”, е равносметката на Ивайло от участието му във „Фермата”.

Макар Караньотов никога да не се е занимавал със селскостопанска дейност, той се доказа като един от най-сръчните и трудолюбиви участници. Прозвището „Кольо Фичето на фермата” Ивайло получи след като из ръцете му излязоха изкусно направени вещи, сред които тухлени пещ и огнище, ясли за животни, дори кокошарник, всички прилежно изрисувани с числото „79” – състезателният номер на сина му. Честият песимизъм на бизнесмена обаче му извоюва още едно прозвище сред фермерите – „тегав чичка”, който Дидо от D2 дори възпя в едноименна песен.


 
Преди да си тръгне от стопанството, Ивайло даде напътствия на всеки от участниците, благодари им за това, че са му подарили едно страхотно преживяване и се разчувства за преден път от авторското рок-парче на Дидо. Другите участници също изказаха уважението си към Караньотов, който изпълняваше ролята на баща на фермата не само поради факта, че е най-възрастният участник, но заради знанията, ценните съвети и различната гледна точка по важни теми, които предаваше на другите. Интровертът Александър дори призна, че за него това е най-голямата загуба, която може да го сполети в шоуто. „С теб имам чувството, че губя за втори път баща си. Фермата осиротя“, призна той.

Тази седмица стопанството ще остане с двама фермери по-малко. След като емигрантката в Лондон Росица бе посочена за първи дуелист от фермера на седмицата Ваня Стамболова, тя избра да се бори за оставане в шоуто срещу по-младата и импулсивна Радилена от гр. Кула. Поредният женски дуел предизвика буря от емоции сред прогресивно намалялата нежна половина от участниците, особено след като и за двете дуелистки това ще бъде второ явяване на Арената.  Коя ще напусне „Фермата“ завинаги и коя ще се завърне триумфално в битката за голямата награда от 100 000 лева, зрителите на bTV ще разберат в неделя, 21 октомври от 20.00 часа.

Новини
  • Последни
  • Най-четени