Инициативата „Предизвикай в занаята” набира все повече последователи. Водещият Андрей предизвика Николета Лозанова и Гонзо

Обиждат Алла на „руски сопол” във „Фермата” тази вечер от 21.00 часа по bTV

Тази вечер от 21.00 часа зрителите на bTV ще станат свидетели на поредното опъване на нерви, избор на първи дуелист и изпълнението на една от най-трудните задачи до този момент – изграждането на пътека от фермерската къща до лятната кухня.

Нора и Митко изкарват безсънна нощ в обора, защото са притеснени кой ще бъде първият дуелист тази седмица. Нервите на Нора се опъват и мурката изпада в особено състояние на духа. Тя е на мнение, че Митко се опитва да скара момичетата и споделя всичко с Алла. Нервите на рускинята също не издържат и напрежението между Митко и Алла, които са и противници в дуела от вчера. Кой от тях ще спечели играта и ще види свой близък в къщата, зрителите ще видят тази вечер.

В неделя вечер водещите на „Фермата” Иван и Андрей дадоха начало на една инициатива, наречена „Предизвикай в занаята” с изпълнението на песента „Прости ми, за всичко си виновен само ти”. Тя има за цел да популяризира българските традиции, а в инициативата може да се включи всеки. Предизвикани да се включат вече са Ники Китаеца (от стриптизьора Асен), Николета Лозанова, спортният директор на Левски – Георги Иванов – Гонзо и евродепутатът Ангел Джамбазки (от водещия Андрей) и други. Николета отговори с изпълнение на „Облеча ле бяло” и Патрашкова веднага се включиха в предизвикателството. Техните видеа можете да видите тук.

Новини
  • Последни
  • Най-четени