Импулсивната блондинка Радилена Миткова изгуби втория си дуел във „Фермата: Съединение“

Тениската на Йордан Йовчев донесе късмет на емигрантката Росица Йончева, която спечели всички битки

Радилена  Миткова, една от най-емоционалните и колоритни участнички във „Фермата: Съединение“, отпадна от шоуто в неделя вечер без да извоюва нито една точка на арената за дуели. 25-годишната студентка по право загуби и четирите изиграни битки срещу емигрантката в Лондон Росица Йончева, която въпреки контузия си, успя да запише втора победа на Арената, след като надви богатата наследница Гергана още в първия дуел в четвърти сезон.

Макар и с видимо преимущество за Росица, шестият дуел във „Фермата 4“ не мина без напрегнати моменти и обрати. За първи път в историята на предаването двамата дуелисти завършиха игра за равно време. В четвъртата битка, която можеше да обърне изхода на дуела, разликата между Радилена и Росица бе едва една стотна от секундата. Прецедентът изненада водещите Иван и Андрей, които коментираха, че са станали свидетели на нещо невиждано досега и отсъдиха, че подобна разлика не може да бъде зачетена заради човешкия фактор – времето се засича с хронометър от Иван. В отредените за битката дузпи, Росица успя да завърши победоносно с минута по-бързо от Радилена и с краен резултат от 10 на 0 защити мястото си във „Фермата“. От своя страна 25-годишната блондинка от гр. Кула доказа колко хаотичен и импулсивен играч е, като неведнъж по време на елиминационния дуел губеше концентрация и изпадаше в комични ситуации, в които водещите трябваше да я насочват. Така, „лудата Радка“, както я наричат приятелите й, отпадна от шоуто само седмица след най-близкия си човек във „Фермата“ – Христина Харалампиева.

„Радилена е достойно и смислено момиче, но не за фермата, тук имаме нужда от сериозни хора“, коментира Росица, която влезе в битките с тениската на Йордан Йовчев, подарена й за късмет от бесарабската българка Лилия. На сбогуване с Радилена, която бе подкрепена от по-голямата част от участниците, спортната звезда Ваня Стамболова призна, че е изгубила приятел и се чувства виновна, че е причина атрактивната блондинка да отиде на дуел. Повечето участници в риалитито обаче бяха в приповдигнато настроение по време на дуела, след като бяха изненадани от двама „шпиони“, които следят „Фермата“ отблизо. В началото на първата битка на арената в неделя вечер се появиха Ваня Джеферович и Горан Иванов – главните герои в новото онлайн риалити в дигиталните канали на bTV „Горан и фермерите“.

Победата на Росица Йончева в дуела автоматично й даде правото да се състезава за мястото на фермер на седмицата. Блондинката от Кула обаче ще направи емоционално признание в прощалното си писмо и ще посочи своя избор за лидер на стопанството. Какви ще са последните думи на Радилена, зрителите на bTV ще разберат в  понеделник вечер, 21.00 часа, по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени