Илюзионистът Йордан Белев с емоционална изповед във „Фермата“ 6

Ангел Тенев ще защитава мястото си в шоуто на Арената в събота вечер

След поредица от женски елиминационни битки във „Фермата“ 6, тази събота сблъсъкът на Арената ще бъде мъжки. Изненадващо за всички, фермерът на седмицата Ваня реши да номинира за първи дуелист Ангел, а не Милена, въпреки че двете са в пряка конкуренция за голямата награда от 100  000 лева.

„Не ми се искаше ти да си дуелист, защото мисля, че си много качествен човек и си нужен на фермата. Правя този избор, защото искам дуелист да е мъж - смятам, че прекалено много жени се борихме на Арената. Надявам се да се върнеш, защото без теб стопанството няма да е същото“, обясни решението си усмихнатата Ваня.

Въпреки това признание, Ангел не прие мотивите й и коментира, че стюардесата има лично отношение към него, поради минал конфликт между тях. Той издаде, че втори дуелист ще бъде един от двамата синеоки мъже в стопанството  - Стоян и Калоян. В седмичната битка за имунитет от дуел победител стана илюзионистът Йордан, за когото седмицата ще остане белязана от тежка вътрешна борба. В четвъртък вечер той направи емоционална изповед, от която стана ясно, че от години не е щастлив с годеницата си – певицата Камелия Ноева.

„Страшно ми е да призная, че във „Фермата“ не съм усетил липсата й, това ме смазва. Тя ми даде ужасно много през последните 7 години“, през сълзи написа Йордан.

В прочувствено писмо до себе си общинският съветник призна, че е намерил нова тръпка в лицето на актрисата Даяна Ханджиева. След тази изповед водещият Андрей предложи на общинския съветник да организира среща с годеницата му, на която двамата да изяснят очи в очи отношенията си.

Тлеещият конфликт между ръководителя на стопанството Ваня и нейната дясна ръка и близък приятел Петър ескалира и той демонстративно се изнесе от фермерската къща, обиден от твърдението, че е мързелив.

Дали годеницата на Йордан ще се съгласи да се срещне с него пред цяла България и кой ще е вторият застрашен от отпадане от шоуто мъж, ще стане ясно в петък от 21.00 часа, по bTV.

Всички епизоди на „Фермата“ 6 могат да се гледат на btvplus.bg безплатно до 7 дни след ефирното излъчване, а по всяко време и на всички устройства предаването ще бъде достъпно на VOYO. Последвайте „Фермата“ и в социалните мрежи - Facebook и Instagram @fermata.btv. А ако сте на път, слушайте bTV Radio и радио N-JOY за още любопитна информация.

Новини
  • Последни
  • Най-четени