Играчите във „Фермата” разплакват Андрей – тази вечер от 21.30 часа по bTV

Етническите и поколенските въпроси ще прегрупират „Фермата” тази вечер от 21:30 ч. по bTV. Играчите ще разкрият съкровените си емоции, докато планират предстоящия дуел, а стратегическата подготовка за финала ще покаже истинските лица на играчите.   

В изпълнение на сложната задача да построят цяла къща само за три дни, новите фермери ще прибегнат до използването на собственоръчно изработени уреди като воден нивелир. Райно и Мустафа ще вложат много знания и усърдие в полагането на основите на новия дом, но и измазването не може да мине без тяхната помощ. Това ще даде добра възможност на Нора да демонстрира трудов ентусиазъм и да се реабилитира, поне пред групата на опитните мъже.

На фона на тежките задачи все повече проличават чувството за отборен дух и желанието за взаимопомощ. „Отцепниците” ще дадат своите аргументи в полза на съхранение на здравето пред екстри като захарта, но това няма да демотивира упоритите българи. Стопанинът на „Фермата” - бай Георги, ще увеличи напрежението с доставката на 100 килограма плодове, за които играчите трябва да се грижат с голямо постоянство, дори на фона на конспиративното разузнаване и контра разузнаване.

Женският лагер във „Фермата” ще предпочете да остави на случайността и късмета решението кой ще напусне играта. Поне привидно. Мустафа ще внесе доза смут в атмосферата на общо възхищение към куража на Рая, но крехката представителка на фамилията „Агонцеви” ще даде твърда заявка, че младостта ще командва, въпреки Корана в ХХI век.  

Альона и Димитър ще получат възможността да разберат как живеят близките им извън „Фермата”, но не само те ще пролеят трепетни сълзи. Зрителите на bTV ще разберат защо руснаците не питаят позитивни чувства към българската действителност и как социалните служби могат да разбият едно майчино сърце. Фундаментални ценности ще се сблъскат с принципа за заслуженото уважение при избора на втори дуелист, а потайността и хитростта ще бъдат припознати като реваншизъм.   

Новите фермери ще сварят лютеница и кьопоолу под един покрив, за да удовлетворят заръките на „стопанката” и да върнат етническия мир в микрообществото на „Фермата”. Ще успеят ли играчите да пресъздадат вкус на детството и печелившо ли е да бъдеш откровен, зрителите ще разберат тази вечер от 21.30 часа по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени