Ицо Хазарта с уроци по ботаника пред „В(од)ещи-те в занаята” фермери Иван и Андрей

За актуалните събития в страната, индивидуализма и колективизма на българите, колко често снасят кокошките и кой е най-големият враг на тревата
Снимка: bTV

Един от създателите на култовата българска хип хоп банда през 90-те „Ъпрурд” Ицо Хазарта застава пред микрофона на „В(од)ещи в занаята”. С присъщия си запомнящ се и директен начин на изразяване, Хазарта обсъжда с Иван и Андрей актуалните събития в страната, индивидуализма и колективизма на българите, колко често снасят кокошките и кой е най-големият враг на тревата. Какво е отношението му към ботаниката, земеделските му навивици на „виладжия”, привилегиите, с които разполагаме спрямо 1915 година и какво ще посъветва участниците във Фермата, зрителите ще разберат утре в селектираното интервю в „Тази сутрин”, а след това могат да проследят цялото интервю на сайта btv.bg.

„В(од)ещи в занаята” е поредица от дейности, които водещите на есенния формат Фермата Иван и Андрей предприемат, за да се подготвят за голямото телевизионно предизвикателство. Първият участник в поредицата миналата седмица беше националния селекционер, под чието ръководство българският футбол постигна най-големите си успехи - Димитър Пенев.

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени