Христо Стоичков влиза във „Фермата“ по bTV

Легендарният №8 ще бъде гост-звезда в осмия сезон на предаването, което стартира на 3 септември

През тази есен „Фермата“ ще направи неочакван подарък на зрителите. В новия сезон на предаването, който стартира  на 3 септември и е под мотото „Мостът на времето“, ще влезе голяма спортна легенда, прославила страната ни по целия свят. 

Най-успешният български футболист и носител на най-значимия индивидуален приз във футбола „Златна топка“ Христо Стоичков ще стане част от най-позитивното и градивно риалити като гост-звезда и ще се представи в светлина, в която никой досега не го е виждал. В осмия сезон на „Фермата“ прочутият №8 ще пристигне на брега на красивия язовир Диканя, сред спиращата дъха природа, за да се срещне с участниците в предаването и да направи шоу, на каквото единствено той е способен.  

Продуцентите и водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов са му приготвили серия от изненади, но Камата също обещава да сюрпризира както тях, така и претендентите за голямата награда. „Щастливи и благодарни сме, че Христо Стоичков прие поканата ни да се включи в предаването, не само защото е звезда от световна величина и ненадминат спортен талант, но и защото никога не спира да носи България в сърцето си“, казва Андрей Арнаудов.

Присъствието на Стоичков във „Фермата“ със сигурност ще вдъхнови участниците, сред които има много любими лица от предишни сезони като многодетната майка Веселка Маринова, яхтената стюардеса Ваня Илиева, рокаджията Деян Каменов от „Д2“ и пчеларят Яни Андреев. Емблематичните участници ще се обединят в отбор “Минало“, а в отбор „Бъдеще“ ще влязат нови попълнения, между които геймър, полицай, мениджър, акушер-гинеколог, диетолог, спортист и кмет. Всички те ще работят усърдно месеци наред, за да превърнат необитаемата, но плодородна земя край язовир Диканя в романтично фермерско селце. А най-достойният ще си тръгне с голямата награда от 100 000 лева. 

Новини
  • Последни
  • Най-четени