Горчиво! Марина от „Фермата“ каза „Да!“ на италианец в народна носия 

Чеченката Марина от трети сезон сключи брак с италианския предприемач Франко Аниело на 20 април в Тетевен. Кумове на новото семейство бяха мама Галя и футболиста Алек Манолов. Двамата си казаха „Да!“ в български народни носии от тетевенския регион, а гости на ритуала бяха жителите на града, които им пожелаха здраве, късмет и дълъг живот в семейната „ферма“. Марина избрала датата за венчавката, защото по-големият й син Стефано е рожденик тогава.

Марина и Франко се запознават по интернет преди 2 години. Прекъсват комуникация единствено, докато Марина се снима във „Фермата“. Тя го пленява с красотата си и естественото си поведение, а той нея - с почтеността си. Според кума Алек Франко бил много напорист и ухажвал Марина дълго. Франко ѝ предлага да се видят в Италия, но Марина решава да му покаже, че е сериозна и точна и му казва, че той трябва да дойде тук и да й предложи брак. Така Франко идва в България и като типичен италианец й предлага много романтично – написва й няколко картички и й дава кутийка с пръстен.

Марина не чака дълго и решава да се венчае само седмица по-късно. Първият човек, на когото звъни, е мама Галя, с която си станаха много близки по време на престоя им в миналия сезон на „Фермата“. Мама Галя от своя страна й предлага да помогне с документалните баналности и с организацията на ритуала. Идеята за народните носии идва от Марина, но реализацията – от оправната мама Галя.

Футболистът Алек остава вторият скъп човек за чеченката и тя го кани за втори свидетел на бракосъчетанието.

С трудолюбието и искреността си Марина спечели симпатиите на много зрители във „Фермата 3“ и изживя личен катарзис, признавайки дълбоко пазени лични тайни. Сега Марина вярва, че животът ѝ ще бъде приказка. Рускинята вече има редовни документи и до седмица се очаква да заминат да заживеят на брега на морето, на Еолийските острови в Италия, където Франко притежава няколко къщи.  68-годишният сицилианец е строителен предприемач и се занимава и с туристически бизнес. Зад гърба си има един брак и три деца.

Новини
  • Последни
  • Най-четени