Гергана е първият отпаднал участник във „Фермата 4“

Предаването на bTV запазва позицията си на най-гледаното шоу в ефира с 1,15 милиона зрители в неделя вечер

Богатата наследница Гергана Илиева загуби първата елиминационна битка в четвърти сезон на „Фермата“, която се проведе в неделя вечер и бе гледана от 1 150 000 от всички зрители пред малкия екран. 31-годишната софиянка отпадна от шоуто след като загуби на Арената за дуели срещу Росица от Лондон с 3:8 точки. По данни на ГАРБ последната битка между двете жени, която е била около 21:50, е гледана от почти 1,5 милиона зрители, с което „Фермата“ запазва позицията си на най-гледаното неделно шоу в БГ ефира.

Като втори избран дуелист, внучката на последния началник на УБО – ген. Георги  Милушев, имаше правото да разпредели точките за победа във всяка от битките, но това не й помогна да спечели двубоя, в който успя да удържи победа само в една от четирите битки. „Желанието ми беше да покажа на близките ми на какво съм способна. Изключително много съжалявам, че напускам сега играта“, коментира загубата си Гергана.  Нейното излизане и победата на избралата да живее в Лондон - Росица бележи и първата победа на Арената за отбора на емигрантите. Напълно убедена в успеха си, Роси се закани, че ще стане първата жена победител във „Фермата“ и дори се разплака, когато видя съпруга си във видеата с послания от близки, с които продукцията изненада двете дуелистки преди началото на състезанието.

 

След първия женски сблъсък на Арената, двата отбора успяха да забравят съперничеството и заедно отпразнуваха края на дуела с песни. През това време Гергана изпълни последната си задача във „Фермата“ – да напише прощално писмо, в което  да посочи кой според нея е най-достоен за фермер на седмицата. Според правилата на шоуто този сезон нейното решение няма еднолично да определи следващия седмичен шеф на стопанството. За тази позиция ще се борят трима – Росица, като победител в дуела, посоченият от Гергана в прощалното й писмо, и най-подходящия за тази позиция, според вдъхновителя Йордан Йовчев.

 

Кой ще наследи Георги като седмичен господар на стопанството, ще стане ясно след специална церемония и битка между двама претенденти тази вечер в 21 ч. по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени