Георги Стоянов е първият отпаднал мъж във „Фермата“ 9

Контузената Мис България Нанси Карабойчева се завърна в предаването по bTV с шина на крака

Експертът в борбата с финансовите измами Георги Стоянов е първият отпаднал мъж от деветия сезон на „Фермата: Нишката на живота“. Преди него от предаването по bTV си тръгнаха три жени - поп фолк певицата Неделина Цанева, писателката Цветина Иванова и софтуерния инженер Моника Пепеланова. Така, само за месец, с мечтата да стигнат до финала се разделиха четирима участници. 

 

Георги беше отстранен след гласуване на „Елбетица“, което се проведе непосредствено след елиминационния отборен дуел. В битките на Арената участникът не показа достатъчно сръчност и издръжливост, и съотборниците му се разделиха с него с мотива, че искат да запазят зеления тим силен. Въпреки че масово дадоха вота си срещу Георги, те се сбогуваха с него със сълзи на очи. Самият той също не скри емоциите си. „Щастлив съм, защото тук се запознах с уникални хора и създадох приятелства. За мен това е истинската победа. Преди да бъдем конкуренти и съперници, нека да бъдем хора“, каза риалити героят преди да се оттегли от състезанието за 100 000 лева.

 

Георги се би на Арената рамо до рамо със сервитьора Андрей Стефанов и дизайнера Сергей Панайотов от „Елбетица“. В най-оспорвания дуел до момента техни съперници бяха земеделецът Кенан Асил, собственикът на брандинг студио Иван Масларов и операторът на пристанище Георги Петров от „Канатица“. В края на сблъсъка разликата между победителя и победения беше само една точка.

 

В първата битка за два пендара Сергей от „Елбетица“ и Иван от „Канатица“ трябваше да пълнят огромни пясъчни часовници. Въпреки по-голямата си височина, представителят на червените се оказа по-бърз и координиран, и донесе победата на отбора си. Във втория сблъсък - коване на дъски по мост, Георги от „Елбетица“ се забави много, изкриви куп пирони и смаза ръката си с чука, и така даде голям аванс на съименника си от „Канатица“. Резултатът беше предвидим: още една точка за червените.

 

„Елбетица“ обаче използва шанса си за равенство в битката за три пендара. Андрей беше по-бърз при рязането на филия от греда и пренесе повече вода с менци от съперника си Кенан от „Канатица“, а резултатът стана 3 на 3. Зелените се изстреляха с още четири точки напред след като дадоха повече верни отговори на въпросите от Алманаха благодарение на Сергей и отличните му познания по история.

 

Кулминацията на дуела настъпи в щафетата за пет пендара. Участниците от всеки отбор трябваше да освободят от верига дървена стълба, да прекарат топки през метално препятствие и да стрелят с катапулт. „Канатица“ се справиха по добре на всеки пост, спечелиха дуела с 8 на 7 и си спестиха драматичната церемония, на която да гласуват за изгонването на свой играч.    

Междувременно Мис България Нанси Карабойчева, която се контузи дни по-рано в битка за привилегия, се завърна в „Канатица“ с шина на крака. Рентгенова снимка показа, че няма счупване. Очаква още един преглед, след който ще стане ясно точно какво е състоянието й и дали ще може да продължи пълноценно участие в предаването.

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени