Георги Петров сложи край на мечтата си за победа във „Фермата“ 9

Инфарктни битки и балерина с трион разлюляха Арената в предаването по bTV

Още един участник се раздели с „Фермата: Нишката на живота“ по bTV и беше изпратен със сълзи от своите съотборници, а самият той също не успя да скрие емоциите си при раздялата. Операторът на пристанище Георги Петров си тръгна от стопанството след отборния елиминационен дуел и последвалото гласуване на неговия тим „Канатица“. Червените го отстраниха след като решиха, че е загубил своя хъс за победа и няма достатъчно сили за нови битки на Арената. Георги пък призна, че липсата на близките му го е демотивирала. „Много ми е мъчно за моето семейство, никога не съм се разделял с него. Съжалявам, че не можах да продължа напред“, каза той, преди да се сбогува с риалитито и тримата водещи.   

 

Георги, който дълги години е живял в Испания, а всички в стопанството го наричаха Хорхе, влезе в дуела с две от съотборничките си - собственичката на автокъща Лилия Ел Абани и оператора в кол център Иванка Манева. Срещу тях се изправиха съперниците им от „Елбетица“ - балерината Мартина Сергиева и актьорите Присияна Люцканова и Петър Петров.  

 

Първата битка за един пендар постави на изпитание издръжливостта на Лилия и Мартина. Опонентките останаха почти без сили и въздух докато се катереха по високи стълбове, откачаха и закачаха стъпала по тях и пълзяха под препятствия. В тази дълга, невероятно уморителна битка, Лилия се отказа в края на първия рунд. Мартина пък окончателно прекъсна играта си във втория по съвет на лекаря и отбора си, след като й прилоша. След оттеглянето й „Канатица“ поведе с 1 на 0.

 

Във втората, класическа битка за два пендара, се хвърлиха Иванка от червения отбор и Присияна от зеления. Съперничките трябваше да влязат във висящи клетки, да освободят въжето, което ги обгражда, да издърпат ключ, да отключат капак и да изскочат „на свобода“. През цялото време Иванка се движеше малко по-бързо, а на финала десетки пъти мина на косъм от ключа и предизвика инфарктни емоции в „Канатица“. Упоритостта й обаче беше възнаградена и тя донесе още две точки на отбора си.

 

След две загубени битки и резултат 3 на 0 в полза на червения отбор, „Елбетица“ получи шанс да изравни. Петър от зелените влезе с висока скорост и перфектна техника в изпитанието за три пендара - цепене на различни по дебелина ритловици, и победи опонента си Георги. Самоувереното му поведение на Арената възмути червените, които очакваха повече смирение от страна на актьора. Играчите от „Елбетица“ обаче не спряха дотук, дадоха повече отговори на въпросите от Алманаха, взеха 4 точки, обърнаха играта в своя полза и поведоха със 7 на 3.

 

В последната, щафетна битка за пет пендара, зелените се отличиха с по-добра стратегия и разпределиха по-добре постовете си. При цепенето на дървени трупи, пренасянето на вино с маркуч, рязането на греда и стрелбата по мишени всеки от техните играчи се справи отлично, а балерината Мартина демонстрира впечатляваща сръчност с триона и прашката. „Елбетица“ завършиха щафетата за близо 17 минути, а „Канатица“ - за около 33. Така червените загубиха не само дуела, но и един от съотборниците си.

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени