Георги Корчев падна с 0 на 10 и напусна „Фермата“ по bTV

Кметският наместник на село Пепелина беше отстранен на Арената от хлебаря Чавдар Христанов

Георги Корчев, един от най-сръчните и трудолюбиви участници във „Фермата: Мостът на времето“ по bTV, отпадна от състезанието за 100 000 лева. Кметският наместник на село Пепелина беше отстранен от Чавдар Христанов след свирепа битка, която завърши 10 на 0 в полза на хлебаря от Плевен. „Не съжалявам за нищо. Всяка дума, която съм изрекъл и всичко, което съм направил, е било от сърце и душа. Разбрах, че младите не обичат да получават съвети, защото са убедени, че знаят и могат всичко. Преекспонирането на някои мои думи и постъпки ми изигра лоша шега, и ме изпрати на дуел в седмицата, в която не съм добре здравословно“, каза 47-годишният Георги, който влезе в сблъсъка с настинка и температура.

Съотборниците му от тима „Нови надежди“ го хвърлиха в битка и той избра да премери сили с представителя на отбор „Стари герои“ Чавдар, познат от седмия сезон на най-градивното риалити. Кметският наместник, който e гледал конкурента си на Арената в предишното издание на предаването, вярваше, че има предимство. Оказа се обаче, че греши. 

Георги и Чавдар се състезаваха в четири битки. В първата всеки беше вързан за въже с противотежест, трябваше да пренесе по 10 дървени трупи, да ги разцепи, да намери ключ в тях, да се освободи от въжето и да отреже пет филии от греда с трион. Чавдар беше по-бърз и поведе. Хлебарят демонстрира пъргавина и в следващото изпитание - коване на дъски по стъпаловиден мост. Макар че удари пръстите си с чук и от тях бликна кръв, той финишира пръв. Преднината му нарасна, след като се справи по-добре и с отговорите на въпросите от Алманаха.

В четвъртата, решителна битка, участниците трябваше да покажат точност при пълненето на дамаджана с вода и хвърлянето на пясъчни торбички в кош. Хлебарят от Плевен отново демонстрира по-голяма прецизност, финишира с ефектен плонж и триумфира с 10 на 0. „Георги се би болен, с температура. Прави му чест, че игра мъжки. Сигурен съм, че ако беше здрав, резултатът нямаше да бъде този“, каза джентълменски Чавдар след сблъсъка. Като взе победата, той запази мястото си във „Фермата“, донесе важна точка за своя отбор и автоматично се превърна във фермер на седмицата в тима „Стари герои“.

Драматичната битка беше проследена от представителите на двата отбора. Във всеки от тях имаше по една участничка, заключена с белезници за стол. От „Стари герои“ това беше Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче, а от „Нови надежди“ - офис мениджъра Симона Милова. Двете получиха необичайното наказание, след като съотборниците им ги обявиха за най-безполезни играчи. Симона издържа санкцията безропотно и получи свободата си в края на дуела. Хепи Ванче обаче закратко тайно се измъкна от „оковите“ и така си извоюва поредно наказание - тя ще остане прикована на стола още 12 часа след края на битката между Чавдар и Георги. 

Новини
  • Последни
  • Най-четени