Георги Янков от "Фермата" със специален жест към съпругата си след "Смени жената"

Къде е златната среда на щастливия брак, в която човек нито пренебрегва себе си, нито лишава семейството си от грижи и внимание?

Къде е златната среда на щастливия брак, в която човек нито пренебрегва себе си, нито лишава семейството си от грижи и внимание? Отговорите потърсиха две семейства с напълно различна философия на живот по темата в сряда вечер в „Смени жената“ по bTV. Какво се случва, когато семейство с пъстро ежедневие и разнообразни лични занимания се размени с живота на фамилия, вглъбена в малката си дъщеричка?

Семейството на Георги и Петя Янкови, които са изцяло отдадени на дъщеря си, а най-дългата им раздяла е тримесечният престой на Георги в последния сезон на „Фермата“, противопоставиха своите ценности и теории за щастие с Димитър и Цветелина Тафрови, които постоянно търсят разнообразието в живота. Двете фамилии излязоха от зоната си на комфорт и размениха съпругите си за седмица, за да проверят теориите си за щастие.

Петя и Георги Янкови са заедно вече от 9 години. Историята на двамата започва по най-романтичния начин, но животът им коренно се променя, когато те стават родители. Георги става медийна звезда преди години с най-известното и романтичното предложение за брак. Жоро подготвил специалната изненада на балкона на любима тяхна сграда пред Народния театър „Иван Вазов“, а знаковият момент беше запечатан със специална организация и заснемане с дронове. Видеото се превърна в хит в интернет. Романтичната двойка коренно променя живота си, когато се появява Дария. Янкови са убедени, че грижите за двегодишната им дъщеря и пълното им отдаване на нейните нужди, е това, което ги прави истински щастливи и пълноценни хора, дори това да им коства време за тях самите. Двамата отглеждат сами Дария и рядко се доверяват на други хора да се грижат за нея.

Цветелина и Димитър Тафрови са на съвсем противоположното мнение за отдадеността към децата. Те  са заедно от 18 години и имат две момчета -  Денис на 16 и Дарис на 4. Любовта им пламва от пръв поглед и двамата са намерили начин как да я подклаждат постоянно и до днес. Димитър е финансист, а Цветелина актриса. Семейство Тафрови са убедени, че скуката е убиец на брака и затова непрекъснато търсят разнообразие в живота си чрез срещи с приятели, семейни пътувания и лични хобита. 

Те никога не биха позволили любовта им да падне в плен на грижите за децата, затова основната критика на Дидо към Петя бе именно, че пренебрегва себе си заради семейството си. Петя от своя страна смята динамичния живот на Тафрови за егоистичен и за нея е недопустимо двамата с Георги да прекарват толкова много време в лични занимания извън дома. Дидо не успя съвсем да убеди Петя в необходимостта от лично време, но Цветелина имаше по-голям успех с Георги, който също се съгласи, че съпругата му трябва да отделя време и за себе си през седмицата.

Непонятно за Цветелина бе и фактът, че Дария все още спи с родителите си и не е отделена в самостоятелно легло. Според нея Георги и Петя прекалено много се вторачват в дъщеря си и това ще изиграе лоша роля за семейните отношения в бъдеще. Цвети и Дидо от своя  страна успяват да си осигурят време за лични занимания няколко пъти седмично, но според Петя трябва да се постараят поне в почивните дни да се забавляват цялото семейство. Тя се опита да спечели момчетата със семеен баскетбол, за да им покаже, че е хубаво да прекарват повече време четиримата.

На пръв поглед и двамата съпрузи проявиха упорство за новите правила, които Петя и Цвети наложиха в домовете им, но успява да видят позитивите и да вземат по-малко за себе си от другите семейства. След едноседмичния социален експеримент в световния риалити формат, Георги Янков направи специален жест към съпругата си, за да й осигури повече лично време.  Успяха ли да докажат теориите си за щастие двете коренно различни семейства – гледайте целия епизод на „Смени жената“.

Новини
  • Последни
  • Най-четени