Гечо: Получих признание от децата си

Гечо напусна фермата, но успя да спечели уважението както на повечето участници вътре във фермата, така и на хората вън. 

"Пеша не мога да ходя никъде. Постоянно ме срещат по улиците. Снимат ме. Където спра, съм като маймунка просто. Всеки изживява своя миг на известност, но славата наистина е кофти нещо. Нямаш личен живот, не можеш да кръшнеш никъде."

Разговаряме за дуелите, победителя във "Фермата" и живота на един българин в Белгия. 



Яд ли те е, че отпадна едва 2 седмици преди финала?

Не. Слоганът на Фермата е „Ново начало“. Ние, по-възрастните, трябваше да покажем какво можем и да оставим младите накрая. Основната идея, когато влизах, беше да се върна към детството на село, към безгрижното време, без телефон, но в компанията на млади хора. Исках да се погледна отстрани. И най-вече моето семейство да види какво представлява баща им и съпругът им.

Какво каза семейството ти за твоето участие?

Доволни са. Получих признание от децата си. Сега по друг начин видяха защо понякога им викам и се карам. Имам приятел в Белгия с два магазина. Дъщеря му обаче отиде на стаж на друго място. Той каза, че никога няма да я вземе отначало при него. Искаше да тя започне от нулата - да реди щандове, да види как става. Само тогава ще стане добър работник. Така и аз възпитавам своите  деца. Аз съм много добър и много строг. Няма средно положение при мен. Важно е да си постигнеш целите по честен начин и да се пребориш.

Коя битка в дуела със Станислав ти беше най-трудна?

Няма трудни битки. С всички се забавлявах. Така ги направих, че да могат и зрителите да се забавляват. За мен стана хубав двубой.

А в самата ферма, като цяло, с кое се затрудни най-много?

С намирането на общ език с момичетата. Изкараха ме женомразец. Но аз не се сърдя. Не се е получило – няма нищо фрапиращо. Но с мъжете се разбирах – имах тяхното уважение.

Научи ли нещо за себе си от шоуто, което не знаеше?

Че мога да бъда много сдържан. По принцип съм речовит човек, като не ми харесва нещо, винаги си казвам мнението. Научих, че мога и да премъчавам.

Кой е твоят фаворит за победител?
Този, който спечели последните дуели. Всеки е достоен, щом е победил на дуел.

Какво е общото между фермера и автомонтьора?

Аз съм израснал на село. В началото на демокрацията си бях купил крави да гледам. Работата си е работа. И вие работите, и докторът работи. Всички работят на този свят. Общото е работата.

Къде е по-хубаво – в Голец, България или в Лиеж, Белгия?

Аз си идвам на село, за да се зареждам. Тук са моите родители, всичките ми приятели. Идвам си винаги положително настроен. Адреналинът ми е на 6. С кацането на летището, бързам да се прибера колкото се може по-бързо. Хващам първия възможен влак. Прибирам се 4-5 пъти в годината в България. В началото си тръгвах с тъга, но сега, като знам, че след 2 месеца пак ще си дойда, не е така.

Новини
  • Последни
  • Най-четени