Фермерите признават очи в очи какво мислят един за друг

Михо разкрива, че е влюбен в Мария

След повече от месец съвместен живот, тази вечер фермерите ще покажат кураж и за първи път ще си кажат очи в очи какво мислят един за друг. Това откровение ще бъде провокирано от водещия Иван, който ще събере участниците и ще им прочете някои от коментарите, които са правили един за друг пред камерата.

“Изграждате егреци и обори, обаче по отношение на честните отношения сте стигнали до никъде. Откритите взаимоотношения между фермерите са разрушени – говорим си само зад гърба, а на масата слагаме фалшиви усмивки. Това ли според вас е примера, който трябва да дадем всяка вечер на над 1 милион българи?”, ще ги попита Иван.

Ева първа ще вземе думата и ще признае мнението си за Стоян и Галя. След нея Юлияна, Нико и Ева ще признаят какво мислят за поведението на Стоян. Крепките взаимоотношенията между Михо и Стоян отново ще бъдат изложени на риск. Тази вечер Михо най-после ще набере смелост и ще признае пред всички, че вече се замисля дали връзката му с Мария може да продължи и извън предаването. “Мария, ако и навън е същата, като тук във Фермата, я взимам за жена и няма да се откажа до сетния си дъх от нея”, призна Михо.

Фермерската работа преобладава в ежедневието на участници. Днес Нико и Краси ще изкарат за първи път прасетата на паша. Прасетата от уникалната за България порода “мангалица” са единствените, които имат нужда от разходки на открито. Единайсетте прасета излизат на паша в специалния егрек, който фермерите изградиха в гората, а мисията на Нико и Краси е да не изгубят нито едно от тях по пътя.

Стопанката Бети ще влезе във фермата, за да помогне на участниците да сготвят още една традиционна българска рецепта. Този път на помощ ще се притече и голямата дъщеря на Бети – Петя, която е майстор на сладките изкушения. Тя ще помогне на DEE и Галя да направят медена торта. Дори и тази на пръв поглед позитивна новина ще успее да скара отново две от враждуващите жени – Галя и Ева. За какво ще бъде скандала зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа, само по bTV.

Новини
  • Последни
  • Най-четени