Фермерите предизвикаха истерия в мол

Всички герои от новия сезон на шоуто се събраха за премиерата на Алманаха

Продуцентите и водещите на „Фермата“ Иван Христов и Андрей Арнаудов официално представиха четвъртия Алманах от емблематичната поредица. Това се случи в Деня на народните будители, в компанията на героите от „Фермата“ 8. Интересът към събитието бе огромен, а близо 3 часа феновете на реалити формата не пускаха фермерите да си тръгнат. Организаторите спазиха обещанието си и почитателите на най-българското предаване се сдобиха със снимка или автограф от своите любимци.

Не по-малък интерес предизвика и самият „Алманах - Природните богатства на България“. Той разкрива изобилието, с което природата е дарила нашата родина, от разнообразието на диворастящите гъби, през лечебните растения до уникалността на минералните извори и находища с лечебна кал. На страниците на тази книга читателят ще намери изчерпателни описания на над 130 диворастящи гъби, над 70 лечебни растения и над 40 минерални извора, както и тяхното приложение при лечението на различни заболявания. Безценен подарък и идеално допълнение към семейната библиотека на всеки българин.

 

Книгата има енциклопедична стойност и е на издателство Booktrading. Вече може да бъде открита в цялата търговска мрежа, както и онлайн на сайта на издателството.

Новини
  • Последни
  • Най-четени