Фермерите отиват на спа тази вечер в 21:30 часа по bTV

Варсамов и майор Веселин в пореден словесен двубой

В петъчния епизод участниците ще получат това, което са заслужили. И то не от друг, а от стопанина бай Георги, който ще даде реална оценка на извършената през седмицата работа, а именно – строене на обор за козите, вдигане на ограда при градината и изграждане на напоителна система. Не е ясно дали наградите ще донесат радост или раздор, но едно е сигурно – част от новите придобивки ще дадат възможност на фермерите да си произвеждат сами мляко, сирене и масло, а защо не и да опитат отново вкуса на месото.  

И въпреки че са във фермата едва от няколко дни, участниците започват все по-често да усещат липсата на своите близки. За да се разсеят и да се отдадат все пак на заслужена почивка след тежката трудова седмица, участниците отиват на спа процедури. Изисканото място е близката река, където като деца, 16-те фермери се отдават на удоволствия, слънчеви лъчи и плуване. 

Във фермата обаче всяко чудо не трае три дни, а едва няколко часа. Варсамов и майор Веселин отново се изправят един срещу друг. Последната вечер на фермера на седмицата приключва с високопарни фрази, мъжко ежене и размяна на реплики.

Тази вечер Асен (Алехандро) ще обяви кой ще бъде негов опонент в предстоящия двубой, който bTV ще излъчи в неделя. Какви са неговоти мотиви и как отвръща на предизвикателството съперникът му, зрителите ще видят точно в 21.30 часа.

Новини
  • Последни
  • Най-четени