Фермерите изграждат чешми и поставят пейки в местността „Живата вода”

Участниците ще гласуват на референдум “За или против бежанците в България”

След като Динко Вълев влезе като гост във “Фермата”, в групата често се обсъжда темата за бежанците и имат ли те място в България. Днес, водещият Андрей предлага на фермерите да помислят каква е тяхната лична позиция по този въпрос и след два дни всеки да даде гласът си в мини референдум на “Фермата”. „В България нямаме тази култура, рядко правим референдуми. Цяла Европа дискутира дали има място за бежанците сред нас. Динко е тук сред нас, с начина по който посрещна бежанци на южната ни граница. Искам да си помислите. Право на всеки и в компетенцията на всеки е да реши дали бежанците имат място при нас”, обясни Андрей. „Националист съм. Кой каквито проблеми има, трябва да ги оправя в къщата си. Това че ги разпращат по света е като тумор, който се разпръска. Между тях вървят и лоши хора”, разкри позицията си Финци, докато част от останалите участници все още са разколебани в позицията си.

Като фермер на седмицата днес Мария избира ратаи. Тя избира мъж, който досега не е бил ратай и дама, която най-отдавна е изпълнявала тази роля. 

Динко набира смелост и атакува Мария по съвсем директен начин. Като Фермер на седмицата тя  разрешава мъжете да си направят руска баня. Динко използва този момент и дръпва Мария вътре, като затваря вратата, за да не снимат камерите.  Чува се само шептенето й - „Не искам така”, но никой така и не разбира какво се е случило в кратките мигове, когато двамата са насаме. Малко по-късно Динко вече демонстративно опипва Мария, докато й прави масаж, а останалите фермери са в шок от бързото развитие на техния флирт. „Това е като порносериал”, коментира Финци. Мъжете във “Фермата” се радват като малки деца на топлата вода в руската баня, където влиза дори и ратаят Краси, и коментира: „Не съм вярвал, че може да се случи такова нещо. Пищим, поливаме се, само не почнахме да се щипем.”

Стопанинът Ники идва във Фермата, за да постави седмичните задачи. Въпреки студа, задачите ще бъдат градивни, а не консуматорски. Основната им работа ще бъде да направят две чешми – благородно дело, което ще остане за идните поколения, като спомен от “Фермата”. Със задачата ще се заемат Динко и Стоян, а Краси ще им помага като строителен инженер. Финци и Нико събират камъни и ги носят с количка, а Динко копае на мястото за чешмата. Всички са щастливи, че имат възможност да направят нещо, в което да вложат сърцето си и което ще остане за идните поколения.

Другата задача за седмицата е изграждането на 2 пейки, които ще поставят в местността “Живата вода”. Освен това жените в групата ще трябва да направят цървули от телешката кожа, която подготвиха миналата седмица. Дали Мария ще чуе обяснение в любов и от кого от двамата претенденти за сърцето й – Михо или Динко, ще стане ясно в епизода на “Фермата” в сряда, 23 ноември.

Новини
  • Последни
  • Най-четени