Фермерите чуват мнението на хората от пазара в Етрополе тази вечер от 21.00 часа по bTV

Иван завършва обучението си по фермество, Митко и Симо се готвят за дуела в неделя

Тази вечер от 21.00 часа „Фермата” зрителите ще видят как трима от участниците ще имат възможност да отидат на пазар в Етрополе след три месеца изолация и да правят бартер на пазара със стоки собствено производство. За целта те ще трябва да спечелят игра на руска рулетка с яйца.

Иван ще завърши обучението си във фермерството за тази седмица. Подобно на участниците и той ще засади свое дърво във ферамата, ще смеля брашно на Алла, ще рони царевица и ще свърши още куп други ежедневни задачи. 

Излизането на трима от фермерите на пазар ще премине изключително забавно както за тях, така и за хората, които ще ги разпознаят и ще искат да споделят с тях своите впечатления за играта. Срещу изпълнение на песента „Гошо хубавеца” Алла ще спечели семки, Райно ще изслуша какво мислят хората за мамбите срещу майор Веселин, а Симеов ще бъде разпознат не като Мони мандрата, а като любовчията.

До края на вечерта фермерите ще чуят мнението на бай Георги за това дали са се справили със седмичните си задачи, а Митко и Симо ще се подготвят за предстоящия дуел в неделя. С какво настроение ще завърши последния ден преди мъжкия двубой, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа.

 

Тази вечер ще стане ясно и какво очаква четиримата финалисти следващата седмица. Като за начало те ще посрещнат обратно във „Фермата” напусналите вече 12 участници. От тях зависи кои ще са двамата сигурни финалисти в предаването и кои двама ще отидат на финален дуел. Всичко това зрителите ще видят в последната седмицата на „Фермата” преди финала на 20 декември.

Новини
  • Последни
  • Най-четени