"Фермата" влезе в живота на 41% от телевизионната аудитория в неделя вечер

Антон Хекимян, Алекси Сокачев, Кристина Патрашкова и Радост Драганова гости във втория лайф тази вечер от 20.00 часа

Антон Хекимян, Алекси Сокачев, Кристина Патрашкова и Радост Драганова гости във втория лайф тази вечер от 20.00 часа

Първият епизод на новото за България риалити „Фермата” предизвика огромен интерес сред зрителите в неделя вечер и привлече 41% от телевизионната аудитория у нас. Близо 1 млн. души проследиха в продължение на три часа кои са 16-те авантюристи в новото риалити в ефира на bTV и как започна приключението за тях. Първият епизод привлече над 59% повече зрители спрямо програмата, излъчвана в ефира на втората по гледаемост Нова тв в същия часови пояс. „Фермата” е изборът и на зрителите на възраст 18-49, където разликата с Нова е 32%.

Пикът на зрителски интерес достига 1 310 703 души около 21.10 часа (разликата в аудиторния дял в този момент с Нова е 272%), когато в ефира бяха представени най-възрастният и най-младият участник в шоуто – Райно Узунов, който определя себе си като „обикновен човек на 50 години” и „лудетината” Рая Агонцева, 18-годишната дъщеря за сем. Агонцеви, известни с участието си в риалитито на bTV „Survivor”.  

Зрителският интерес бе поддържан и от провокативните коментари и анализи на гостите в студиото – психологът Ани Владимирова, главният редактор – Ники Николов и журналистите Люба Кулезич и Мартин Карбовски. Събитията от вчерашния епизод и визитките на участниците можете да видите тук. А тази вечер точно в 20.00 часа предстои вторият лайф, в който „великолепната четворка на bTV” - Антон Хекимян, Алекси Сокачев, Кристина Патрашкова и Радост Драганова ще коментират изпълнението на първата задача на 16-те фермери, а именно – как достигат те до Фермата и какви са първите им реакции, влизайки в нея.

Новини
  • Последни
  • Най-четени