"Фермата" стартира на 3 септември по bTV и събира победители от предишни сезони

Веселка Маринова, Ваня Илиева, Яни Андреев и Деян Каменов са сред емблематичните участници в осмия сезон на предаването „Мостът на времето“

След месеци на напрегнато очакване стартовата дата на „Фермата“ вече е ясна. Осмият сезон на най-градивното и позитивно риалити се завръща на 3 септември в ефира на bTV с безкомпромисен подбор на участниците. Под мотото „Мостът на времето“ предаването ще събере победители от предишни издания, оставили дълбока следа в сърцата на зрителите и ще покаже нови, интересни герои с потенциал на бъдещи фаворити.

Една от изненадите ще бъде появата на първата жена, спечелила “Фермата” - борбената и упорита Веселка Маринова, която взе голямата награда от 100 000 лева в петото издание на риалитито и изцяло промени живота си. През тежката дървена порта ще прекрачи още една решителна, енергична бивша участничка - яхтената стюардеса и любителка на приключенията Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче. Във “Фермата” 6 тя не само постави рекорд по спечелени дуели на Арената, но и си тръгна с приза.

В осмия сезон на предаването ще се завърнат още любими лица. Сред тях са   работливият, вдъхновяващ пчелар Яни Андреев, победител във “Фермата” 3 и рокзвездата, която не се страхува от селския начин на живот - Деян Каменов от „Д2“, стигнал до първото място във “Фермата” 4. Легендарният бивш участник Димитър Господинов-Гуспа също ще влезе в риалитито, за да преживее отново битките, вълненията и трудностите.

Тези и други емблематични имена от предишни сезони на „Фермата“ ще се обединят в отбор “Минало“, а новите участници, между които геймър, полицай, мениджър, акушер-гинеколог, диетолог, спортист и кмет, ще оформят отбор „Бъдеще“. В прегръдката на спиращата дъха българска природа, на брега на красивия язовир Диканя, всички те ще се трудят месеци наред, за да превърнат необитаемата, но плодородна земя в романтично фермерско селце. Предаването ще възроди добрите взаимоотношения и усърдната работа, ще ни припомни уроците от историята и ще даде шанс на най-достойния да спечели голямата награда от 100 000 лева.

Новини
  • Последни
  • Най-четени