„Фермата“ се завръща в ефира на bTV от 4 септември под мотото „Нишката на живота“

„Фермата“ идва с обновени правила, нови битки и съвсем нова визия

Забавлението е двигателят на предстоящия есенен сезон по bTV, който стартира на 4 септември със страхотно настроение за всички у дома. И тази есен зрителите ще съпреживеят вълнуващи моменти в компанията на обичани водещи, нови лица и интересни участници.

След осем успешни сезона и десетки разказани истории, „Фермата“ се завръща в ефира на bTV под мотото „Нишката на живота“. Деветото издание на риалити формата стартира на 4 септември (понеделник) от 20:00 ч., за да отвори нова страница в историята си, вплитайки вечните български традиции в динамиката на модерния свят. „Фермата“ идва  с обновени правила, нови битки и съвсем нова визия, като същевременно ще запази духа си, които я превърнаха в най-българското риалити. Снимките на предаването започнаха преди броени дни в близост до Перник, където в следващите месеци в стопанството и на Арената за битки ще прелива от емоции. Коя е новата водеща, която ще се присъедини към Иван и Андрей, какви тайни крие стопанството и какви са новите правила, чрез които ще се излъчи победителят, който ще грабне наградата от 100 хиляди лева, зрителите ще разберат в епизодите, които ще се излъчват всеки понеделник от 20:00 ч. и от вторник до четвъртък от 21:00 ч. по bTV.

Зрелищни битки, спираща дъха музикална надпревара, изключително кулинарно приключение с „нов вкус“, много смях и 15 вълнуващи въпроса, които очакват да бъдат отворени – всичко това и много повече очаква зрителите пред екраните през новия ТВ сезон - от 4 септември по bTV! Видеоплатформата btvplus.bg ще предложи на аудиторията ново, напълно безплатно съдържание с отложено гледане до 30 дни след излъчване в ефир. Ексклузивни кадри и специално видео съдържание – „Животът зад Фермата“, „#Заненаситните“, „Гласът зад кадър“ и други, феновете ще намерят в различните платформи на bTV Media Group.

Много забавление, ексклузивни премиери, касови хитове, любими телевизионни заглавия и качествени спортни събития на живо очакват потребителите на VOYO, а към богатата и разнообразна видеотека на платформата ще бъдат добавени близо 50 нови заглавия.

Новини
  • Последни
  • Най-четени