„Фермата“ се завръща с легендарни участници и нови герои

Осмият сезон на предаването „Мостът на времето“ ще свърже традициите и духа на миналото с модерния свят

Срещата на миналото и бъдещето е възможна само във „Фермата“ - най-градивното и позитивно риалити, което скоро се завръща в ефира на bTV. Осмият сезон на предаването, наречен „Мостът на времето“, ще събере легендарни участници и нови, интересни герои, и ще свърже традиционните ценности с модерния свят. Сред спиращата дъха природа, на брега на красивия язовир Диканя, предаването ще преоткрие собствените си корени и ще възроди добрите взаимоотношения и усърдната работа в името на общото благо. 

Тази есен през портата на „Фермата“ 8 ще прекрачат участници, представители на доброто старо време и на несигурното, но вълнуващо бъдеще. Всички те ще се заселят край спокойните води и ще се опитат да превърнат необитаемата, но плодородна земя в романтично фермерско селце. В тази трудна мисия ще ги подкрепят наставниците им - добре познатите, обичани от зрителите фермери Бети и Ники, които ревниво пазят връзката с българската земя.

Сред участниците ще се откроят любимците на публиката, които се превърнаха в емблеми на предишните седем сезона на „Фермата“ - мъже и жени с традиционни ценности и опит, носещи духа на старите времена. Срещу тях ще застанат иинтересни, модерни нови герои и визионери. Тези два свята не само ще се сблъскат, но и ще се допълнят. А в индивидуалното и отборно съревнование най-достойният ще спечели голямата награда от 100 000 лева. 

В съвременния свят, който се променя светкавично, а информационната лавина и високите технологии помитат всичко старо и познато, ние имаме нужда да спрем, да осмислим живота си и да се адаптираме. „Фермата“ 8 ни дава шанс да си припомним уроците от историята и да вземем от миналото онова, без което не можем, за да продължим напред. Нека заедно минем по „Мостът на времето“!    

Новини
  • Последни
  • Най-четени