„Фермата” плаче за Райно тази вечер от 21.00 часа по bTV

Участниците подготвят животните за среща с Иван. Алла и Нора подпалват фермата

Тази вечер от 21.00 часа „Фермата” зрителите ще имат възможността да се насладят на богата палитра от събития и емоции. В последния епизод на „Фермата” преди дуела в неделя ще има от всичко – напрежение, екшън, хумор, интриги и много емоции, напоени с мъжки сълзи. Тази вечер ще стане ясно дали Мустафа ще избере Митко или верния си приятел Райно за свой съперник. Зрителите ще видят и тайно обръщение на имама, в което той разкрива какво ще направи с парите, ако ги спечели. В плановете му е включен и Райно, а какви са те, зрителите ще видят тази вечер.   

В четвъртък фермерите трябва да се справят с овците, които за малко да се удавят в близката река. Освен това трябва да обучат Андрей как да пресади доматите в парника, да засади лук, а за награда водещият ще получи три зелки, цедено и кисело мляко, и разбира се изварата, която сам направа преди дни. Освен това 6-та участници ще чуят оценката на бай Георги за това как са се справили със седмичните си задачи, а в духа на постоянните бартери през изминалата седмица, Митко предизвиква бай Георги на канадска борба. Какво е заложено в тази игра, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа.

След като фермерството за Андрей приключва тази седмица, участниците подготвят животните, за да могат те да посрещнат подобаващо новия фермер – неприкрито гнусливият водещ Иван. В старанието си и желанието си да се чувстват добре и на топло, и в отсъствието на мъжете, Нора и Алла за малко не подпалват къщата. Ще изгори ли къщата или все пак ще бъде спасена, зрителите ще видят тази вечерот 21.30 часа.    

Новини
  • Последни
  • Най-четени