„Фермата” избира 400 измежду 10 000 за първия етап от кастингите

В края на май започват кастингите за новия мащабен риалити формат на bTV - „Фермата”. Eкипът на телевизията, заедно с психолога Ани Владимирова и водещите Иван и Андрей, ще извика на прослушване около 400 ентусиасти. До крайния срок за записване, 1 май, за участие в новаторския телевизионен проект се регистрираха близо 10 000 кандидати.

„За първи път в кастинг за риалити формат виждам толкова много подготвени хора, с отговорно поведение, които са напълно наясно с това какво очакват от „Фермата” и не просто търсят популярност. Мнозинството са млади и образовани хора, с динамични професии. Кандидатите се интересуват от политика, от бъдещето на държавата, а най-голямо впечатление прави големият брой млади хора, които с гордост споделят, че са се занимавали със земеделски труд,” коментира Ани Владимирова.

Мъжете, проявили интерес към участие във „Фермата” са повече на брой, а характерно за мнозинството жени-кандидати, е, че са активни, оправни, част от тях „мъжкарани”. Не липсват и идеалисти, които искат да дадат добър пример, както и кандидати, които искат да избягат във „Фермата”, защото не могат да се примирят със ситуацията в държавата, нито знаят как могат да я променят.

Петнайсетте щастливци, които ще се върнат 100 години назад в уникално преживяване за наградата от 100 000 лева, ще бъдат избрани до края на юни.

Новини
  • Последни
  • Най-четени