Фаталните 13 точки в основата на трите компонента, с които ще бъде избран победителят в първия сезон на „Фермата”

Тази вечер от 21.00 часа по bTV става ясен и вторият сигурен финалист

Тази вечер от 21.00 часа зрителите ще видят кой е вторият сигурен финалист в първия сезон на „Фермата” след като Симо надделя над Альона и се превърна в първия претендент за титлата.

В сряда вечер ще стане наистина горещо, защото на масата ще бъде поставен въпроса дали наистина е имало търговия с гласове. Ще бъде пуснат видео материал, който ще разгорещи страстите до крайност. Нора остава най-спокойна от всички кандидати, защото е наясно, че е единственият сигурен дуелист, който ще се бори за участие във финала.

Финалът във „Фермата” ще бъда тази неделя, 20 декември, от 20.00 часа. А победителят ще бъде избран с помощта на 3 различни компонента – 3 последователни дуела за тримата финалисти, вътрешният вот на отпадналите участници и зрителският вот. Победителят ще бъде този, който има най-сполучлива комбинация от фермерски умения, комуникативност и харизма. За целта победителят трябва да получи най-голям сбор от точки от всичките три компонента на финала. А всеки компонент се състои от фаталните 13 точки, които трябва да се разпределят между участниците.

Трите дуела ще тестват фермерските умения и знания на финалистите. Ще има две битки и въпроси от алманаха. Пред тримата финалисти ще са разположени около 200 въпроса от алманаха, като всеки е запечатан в отделен плик. Всеки тегли въпроси по 2 пъти. След всеки изтеглен плик, водещият го взима, отваря го и вади 3 по-малки плика, които подава на всеки от финалистите. При знак от водещия, те отварят пликовете пред себе си и на черна дъска пишат своите отговори. След шестия въпрос бай Георги ще бъде натоварен с отговорната задача да зададе още един последен въпрос, който не е от Алманаха.

Кои ще бъдат двамата сигурни финалисти и кои двама ще се изправят във финален дуел за участиена финала, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа.

Новини
  • Последни
  • Най-четени