Емоционален катарзис във "Фермата" завършва със създаване на "библия за щастие"

Новите правила в шоуто позволят решаване на най-явния конфликт в риалитито

Вчера, 14 октомври, падна триметровата стена, която делеше отборите на Чорбаджии и Сиромаси. С физическото ѝ премахване идва времето за създаването на "Фермата: Нов свят", което е и концепцията на шоуто. Ще могат ли богати и бедни да разберат, че са свързани и заедно да премахнат разделението между хората на бедни и богати и да създадат един нов свят, споделиха днес в „Тази сутрин“ водещият Андрей Арнаудов и главният редактор Ники Николов.

"Беше ясно, че този момент рано или късно ще дойде. Те обаче не очакваха точно в този ден да се случи обединението. В първия момент бяха много щастливи, но след това малко по малко започнаха да осъзнават, че ще имат други проблеми. Нови характери ще се сблъскат, ще се образуват съвсем различни конфигурации. Но това ще даде един различен тласък на сезона, който досега не сме виждали. Едни нови взаимоотношения и преподреждане на картите в средата на предаването”, разказа Андрей Арнаудов.

„Реално сега започва едно ново предаване, в което участниците „ще се учат да говорят на чужд език“. Сиромасите ще учат езика на богатите, а те пък от своя страна ще се опитат да разберат езика на бедните. И ще се научат едни други на изключително много интересни неща. Основното, което ще научат чорбаджиите е, че освен напред, трябва да гледат и около себе си. А както каза Велислава от Сиромасите – общувайки с Чорбаджиите осъзнах, че ние бедните също имаме мечти.“ – разказва Ники Николов. Той разкри за феновете на шоуто, че Митко Калайджиев, истинският бохем в риалитито, ще предизвика в един от участниците истински катарзис. Този човек на своя рожден ден ще напише такова писмо, което ще накара цялата ферма да плаче от катарзис и хората ще нарекат това писмо „библия за щастие“. И този катарзис ще остане завинаги в човека, който го изпита.  

Нашата статистика показва, че сиромасите имат повече деца, защото са насочили своето внимание към рода и са насочили своето внимание в най-малките детайли. Докато богатите са се научили не просто да мечтаят, а да вървят към мечтите си. Сиромасите във Фермата видяха, че другите успяват да измислят и създават неща, които улесняват живота им. А сиромасите много често са водени не от практичен ум, а от емоцията. И това е ключът към различното им битие“, допълва Андрей.

След обединението на участниците във „Фермата“ се променя и механиката на шоуто, разкри още Николов. Тази промяна ще позволи най-дълбокият и явен конфликт да получи своя апогей и епилог, а именно да има дуел между двамата най-големи противници в риалитито – Ивайло Шопски и Митко Караиванов.

И голямата новина, която Андрей Арнаудов съобщи за всички фенове на „Фермата“ и всички българи – на 1 ноември, Денят на народните будители, след 5 годишно очакване, на пазара излиза „Алманаха“ на Фермата. Това е част от мисията на шоуто, а именно по един разбираем начин да се опитваме да опознаем отново нашата култура, история и въобще всичко, което ни прави българи.

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени