Елизабет Илчева поставя рекорд с трети дуел във "Фермата: Нов свят"

Участничката има две победи на Арената, влиза в битка с многодетната майка Веселка Маринова

Елизабет Илчева е първата участничка във „Фермата: Нов свят“, която отива на трети дуел в рамките на сезона, само седмица след като победи на Арената. Тя бе избрана за опонент от Веселка Маринова. Фермерът на седмицата Димитър Калайджиев посочи многодетната майка за първи дуелист, вместо да елиминира някой от мъжете, негови конкуренти за голямата награда от 100 000 хиляди лева.

„На по-късен етап ще разбереш, че ти правя услуга. Все още имаш възможността да избереш дуелист, когото можеш да победиш. Ти заслужаваш да отидеш на голямата Арена. Ако биеш, се връщаш като победител с повече опит, а ако изгубиш си отиваш при децата“, обоснова избора си младият бизнесмен, като призна, че според него Веси е една от жените, които най-много заслужават да стигнат до финала.

Веселка, от своя страна, предпочете да защитава мястото си в шоуто в битка с Бети, а не с другата, застрашена от дуел участничка – Маргарита.

„Бети изпитва страх от мен, защото знае, че съм много по-силна физически. Не съм близка с Марги, но с нея съм прекарала повече време, двете бяхме в отбора на сиромасите“, обясни решението си младата майка.

Напрежението преди церемонията за избор на втори дуелист и провала й в битката за имунитет изнерви Елизабет до краен предел и тя успя да се скара с всички фермери. Така английската възпитаничка изгуби подкрепата дори на най-близкия си приятел – Димитър Караиванов. Опитите й да агитира мъжете да внушат на Веселка, че няма шанс срещу нея на Арената, предизвикаха поредица от скандали и откровени подигравки от фермерите по неин адрес. Бети е единственият участник в този сезон на шоуто, избиран три пъти за дуелист, който досега винаги се е връщал в стопанството като победител. В два поредни сблъсъка тя успя да отстрани и двете влюбени жени в шоуто – Паулина и Красимира, разделяйки ги с техните ухажори.

Голямата новина, която обедини участниците в шоуто тази седмица, е свързана именно с първата романтична двойка в този сезон – Паулина и Красимир. Макар че вече не е в стопанството, Поли се завърна задочно, с писмо до любимия си. „Има нещо, което расте вътре в мен, освен любовта ми към теб и, ако ти искаш, след няколко месеца може да е едно красиво начало на нашия общ нов свят. Ти остави в мен дълготрайна следа и в преносния, и в буквалния смисъл. Нямам търпение да те прегърна и да ти съобщя толкова важни за нас неща. Чакам те с нетърпение, любов моя“, изненадващо написа Паулина. Признанието й хвърли в шок както Красимир, така и всички останали участници, които вече наричат автомонтьора „бащата на Фермата“.

В последната си вечер в този състав, по традиция, фермерите се събраха около лагерния огън, за да изпратят символично дуелистите. В събота вечер на голямата Арена една срещу друга ще се изправят Веселка и Елизабет, а загубилата ще напусне завинаги „Фермата“ само две седмици преди финала.

Новини
  • Последни
  • Най-четени