Елена Андреева: Във „Фермата“ имаше момент, в който не можех да си спомня лицето на майка ми

Срещаме ви с още един отпаднал участник, с липсата на когото претендентите за спечелване на голямата награда, стават четирима. Елена Андреева не успя да пребори гимнастичката Валерия Дочева. Разговаряме с нея, за да разберем разочарована ли е от представянето си, има ли някого до себе си в момента и кои бяха най-веселите и трудни моменти вътре.

Как се чувстваш, след като отпадна на метри преди финала?

Чувствам се много добре, защото всичко, за което влязох вътре, се получи и се случи. Оцелях и стоях от до. Малко хора могат да кажат същото.

А защо така се предаде?

Да се предадеш и да дадеш възможност на един човек са различни неща. Така го почувствах и така го направих.

Какво ти даде „Фермата“?

Фермата ми даде един различен поглед върху личния ми живот като цяло и едно преживяване, което се равнява на емоциите, които някои хора преживяват за цял живот. Вътре срещнах всякакви хора, всякакво отношение, възходи, падения, бях далече от близки хора и семейство. Това е едно незаменимо и незабравимо приключение.

Кой беше най-хубавият и най-трудният момент?

Хубавите моменти вътре бяха страшно много, бях фермер, бях два пъти ратай. Може би това, че спечелих дуел, беше най-хубавият момент, тъй като всички много ме подкрепяха. Играх буквално за тази подкрепя и чисто емоционално много се изкефих. Най трудният беше, когато бях обвинявана за неща, които не съм направила умишлено. Явно така им е било удобно, тъй като вътре всички играчи имаха цел да играят и да спечелят.

Във „Фермата“ може ли да съществува истинско приятелство, след като налице е съревнование за наградата?

Истинското приятелство може да съществува, стига да е споделено и от двете страни и да бъде взаимно.

Кой е твоят фаворит и кой има най-големи шансове да спечели?

И четиримата финалисти са ми фаворити, тъй като са хора, с които съм живяла три месеца и съм се разбирала перфектно с тях, така че аз ще стискам палци и на четиримата.

Ако сега ти предстои влизане във „Фермата“, какво би променила и направила различно?

Не бих се чувствала длъжна на никого. Няма да позволя да ми се отрази на играта  това, че някой да ме обвинява в нещо, което не мога да докажа. Непрекъснато ще заявявам, че аз сама съм влезнала и сама ще изляза, както всъщност ми беше настройката, но аз се поддадох на емоциите си. Затова бих изключа емоциите си. Ще изживявам всеки ден с кеф и няма да дължа на никого нищо.

Не успя да срещнеш любовта вътре в предаването, както се надяваше в началото. Търсиш ли я още?

Не я търся. Тя е била при мен през цялото време. Просто е трябвало да се откъсна, за да мога да я оценя.

Значи има някого до теб?

В момента този човек не е точно до мен, но се надявам да бъде.

Смяташ ли, че „Фермата ти даде ново начало в живота?

Надявам се това ново начало да се появи под някаква форма, но смятам, че това, което изживях вътре, е много голям урок и много неща разбрах за себе си и за обкръжаващия ме свят – че трябва да цениш семейството си, приятелите си, че трябва да се радваш на всеки ден, навън на свобода. Защото имаше момент, в който не можех да си спомня лицето на майка ми, откъсната от комуникации и телефони.

Новини
  • Последни
  • Най-четени