Елен Колева напусна “Фермата”

В първия женски дуел Ева безапелационно победи Елен във всички битки

Елен Колева е вторият известен участник, който напусна “Фермата”. В епичен дуел актрисата даде всичко от себе си, но бе победена от Ева в четири поредни битки с краен резултат 10 на 0 в полза на 20 години по-възрастната Ева. За своя триседмичен престой в шоуто Елен остави ярка следа – тя спечели сама първата класова надпревара, взе участие в общо три класови битки, една коза бе кръстена на нея, а едно от плашилата, създадени от участниците и нарисувано от Калин Терзийски, е с нейния облик.

“Исках да съм достойна. Не съм силна физическа, но имам сила на духа”, коментира след края на 4 часовия двубой Елен. “Това е моята игра! Не съжалявам, че напуснах работата си и дойдох във “Фермата”. Когато искаш силно нещо, го правиш”, обясни Ева. 

Ева и Елен влязоха в няколко поредни битки, чийто резултат определи, че Ева остава във “Фермата”, а Елен напусна шоуто завинаги. Преди да се разделят на арената за дуели Ева подаде ръка на Елен с думите “Дръж до себе си истински хора.” “Не мога да не призная, че Ева е по-добрата и се справи страхотно”, коментира след края на дуела Елен. Актрисата се прибра във фермата за последно преди останалите участници и написа своето прощално писмо, в което определи и следващия Фермер на седмицата. Кой е той ще стане ясно тази вечер, 3 октомври, от 21.00 часа по bTV.

Двубоят между Ева и Елен бе проследен от 40% от телевизионната аудитория в неделя вечер, което е над 1 милион зрители в часовия пояс 20.00 – 22.30 часа. Пикът на зрителски интерес е в 22.12 часа, когато финалният резултат от двубоя е бил видян от над 1 милион и 300 хиляди души.

Новини
  • Последни
  • Най-четени