Eлен Колева е първият звезден участник във втори сезон на “Фермата” по bTV

Актрисата приема участието си в шоуто като лично предизвикателство, което ще й донесе здравословна доза адреналин

Една от най-обичаните млади български актриси – Елен Колева, ще започне новия театрален сезон не на сцената на любимия си театър, а в ефира на bTV. Тя ще бъде едно от популярните родни лица, което ще участва във втория сезон на най-българското риалити – “Фермата”. Заедно с други известни и неизвестни българи тя ще се върне години назад във времето, ще се срещне с бита на нашите предци, които са живели в близост до земята, спазвали са българските традиции и са се занимавали с различни занаяти.

Подготовката й за участие във “Фермата” започва още другата седмица, когато Елен ще гостува на 20-ия международен панаир на занаятите и изкуствата "Булгарика" във Варна. В морската ни столица актрисата ще получи съвети и уроци от някои от най-добрите български занаятчии.

„Приех да участвам във “Фермата”, защото харесвам посланията и мисията на предаването. За разлика от други риалити формати, “Фермата” ще покаже важни за всички нас неща - бита, културата, традициите и занаятите на българина, както и неговите ценности. В личен план се надявам това приключение да ми донесе здравословна доза адреналин. Целият ми живот до тук е едно приключение, съпроводено от много рискове и адреналин. “Фермата”  ще бъде проверка за моята издръжливост и способността ми да оцелявам сред непознати хора, и среда, различна от моята собствена. Ще опитам максимално да науча, да участвам пълноценно във всичко и да се забавлявам” – разкрива Елен част от мотивите си да участва във втори сезон на “Фермата”.

Биография

Eлен Колева е завършила НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” през 2007 година, специалност актьорство за  драматичен театър в класа на професор Гюрова. 14 години изучава класически и характерни танци. Има завършена музикална школа с профил - пиано. Участвала е във филмите - ''Църква за вълци'', ''Последната пастирка'', ''Поглед в очите'', ''Cargo'', ''Семейна терапия'', ''Шивачки”, ''Забранена любов'', ''Чужденецът'',  "Нощ и ден". Носител е на няколко филмови награди  - награда за най -добра актриса, Аскеер, награда на името на Невена Коканова ''Златна роза'', участвала е в късометражния филм „Семейна терапия”, който е носител на наградата JAMESON за най-добър късометражен филм . Сред най-известните й роли в театъра са в постановките

''Стари времена'', ''Как се научих да кормувам'', ''Polaroid story'', ''Посещение на млада дама'',  ''Нирвана'', ''Предградие”, ''Кастинг'', “Престъпление на сърцето”, “Застреляй идиотите'', ''Чайки пият чай'', ''Едно на лице, две наопаки'', ''Посетителят''. Eлен има издадени и две стихосбирки с авторска поезия – “Мактуб” и “Бездната, в която скочих”.

Новини
  • Последни
  • Най-четени