Екстремни битки и загуби във „Фермата“ 9

Мис България Нанси Карабойчева напусна с контузия предаването по bTV, „Канатица“ паднаха след болезнен сблъсък

Един месец след старта на „Фермата“ по bTV емоциите стават все по-драматични, битките - по-екстремни, а загубите - по-болезнени. „Канатица“ преживяха тежко както преждевременното отпадане на една от съотборничките си - Мис България Нанси Карабойчева, така и провала си в битката за издръжливост, която ги остави в мизерията на „ада“. 

Червените се сбогуваха през сълзи с носителката на най-престижната титла за красота, която се контузи при едно от физическите изпитания и се наложи кракът й да бъде шиниран. След медицинските прегледи стана ясно, че състоянието на амбициозната и дисциплинирана Нанси е сериозно и тя със свито сърце реши да напусне предаването. „Много ми е трудно! Не исках да си тръгвам преди да съм минала през Арената. Надявам се да съм била добър пример, че жената може да бъде силна, да пребори клишетата и да покаже, че се справя с всичко. Бъдете силни и се пазете, играйте играта с морал и достойнство“, призова участниците тя и се хвърли в прегръдките на съпруга си, волейболния национал Добромир Димитров, който я отнесе на ръце извън стопанството.

След сбогуването с Нанси „Канатица“ преживя още една мъчителна загуба във важна битка за привилегия срещу „Елбетица“. Двата отбора трябваше да дърпат въжета, за да удържат нависоко казан, пълен с камъни. Сблисъкът продължи повече от час, подложи волята на съперниците на огромно изпитание и прежули до кръв ръцете им. Зеленият отбор издържа на болката по-дълго и си спечели правото да прекара още една блажена седмица в „рая“, където ще се радва на всички удобства.  

През изминалия месец „Елбетица“ живеят по-често в комфорт и изобилие. „Канатица“ пък трябва да се примиряват с тежките условия, а оскъдицата често изостря отношенията им. Червените обаче се опитват да запазят духа си висок преди решителния отборен елиминационен дуел в понеделник, 9 октомври. От тяхна страна в него ще влязат земеделецът с опит на Арената Кенан Асил, учителката Теодра Тръндева и новото попълнение в отбора, младият и енергичен шампион по джудо и джиу-джицу Павел Иванов. От страна на „Елбетица“ ще излязат актьорът Петър Петров, режисьорът Станислав Дойнов и студентката по право Линда Бонева, която е свежата „кръв“ в техния тим.

Новини
  • Последни
  • Най-четени