Екс полицай и затворник мерят мъжеството си във „Фермата” – тази вечер от 21.30 часа по bTV

Тази вечер от 21.30 ч. конфликтите ще завладеят „Фермата” по bTV. Сблъсъкът между поколенията и лагерите ще ескалира до сълзи, бившите полицай и затворник ще премерят мъжеството си, а майор Василев отново ще разбуни духовете на село.

Новите ратаи ще се почувстват сиротни без вниманието на Асен, който не бърза да прекъсва почивката си. Управлението ще се превърне във взривоопасна тема, когато Веселин подложи на съмнение уменията и практичността на Мария. Майорът ще й предложи различни варианти за „уплътняване на времето” -  да създаде декоративно езеро за гъските, а фризьорката ще постави въпроса кое е по-важно – силата, работата или дипломатичността.

Мъжете, начело с бай Георги, ще потеглят към гората за дърва. Те ще срещнат определени трудности при подготовката на каруцата и впрягането на коня, но под вещото ръководство на „мастъра” Райно, дърветата ще падат като рязани с лазер. По-късно фермерът на седмицата Асен ще прояви желание да усвои тънкостите на оранта с неотлъчната помощ на Димитър, докато във фермата цари раздор и дезорганизация.

Идва време и за урока по изконни български занаяти. Тази седмица новите селяни ще се научат да тъкат черга от парцали на старинния стан в лятната им кухня. Типичната женска работа, обаче, няма да прездизвика интереса на дамите, но за сметка на това ще предизвика недоволството на Веселин и Райно.

Сила или чалъм трябват, за да се свърши работа и как са живели хората без стероиди преди 100 години, какви обноски трябва да се спазват на масата, и кой ще бъде първият дуелист за седмицата, зрителите ще разберат тази вечер от 21.30 часа във „Фермата” по bTV.

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени