Двубоят между Альона и Дони решава съдбата на двата враждуващи лагера във "Фермата"

Маргарита Михнева, Ива Николова, Ани Владимирова, Деси Стоянова и Александър Илиев коментират поредния дуел тази вечер от 20.00 часа по bTV

Мисис Баба Дони Василева и рускинята от Сливен - Альона се изправят една срещу друга в поредния дуел на най-гледаното риалити „Фермата”. Събитията около сблъсъка ще бъдат коментирни и от гостите в студиото – Маргарита Михнева, Ива Николова, Ани Владимирова, Деси Стоянова и Александър Илиев.

В неделя вечер зрителите ще видят как приключва най-драматичната за Варсамов седмица, когато той най-после ще свали маската си, за да покаже своето истинско лице. Драматазмът на събитията ще ескалира от обвинението към Димитър от страна на Мария, че спекулира със своята лична драма. Конфликтът между Райно и Рая, не без намесата на Веселин, също ще бъде сред основните теми за изясняване сред участниците.

Дуелът между Альона и Дони ще реши и още един конфликт, на който зрителите са свиделети през последните седмици – този между двата лагера. Альона не скри радостта си, че е избарана за ратай и дуелист, защото отдавна искаше да предизвика Мисис Баба на дуел. „Мурките” и Мария също се включиха стратегически в играта, опитвайки се да изнервят Дони през последните дни и съвсем да я изолират. Дони не им се даде и се обкръжи с част от мъжете във „Фермата”, включително и със завърналия се Асен. Дали Мисис Баба ще продължи да се радва на компанията на „своя син”, както тя нарича Асен или Альона със своята сила и опит в дуелите ще надвие поредната българка, зрителите на bTV ще видят тази вечер от 20.00 часа.

Новини
  • Последни
  • Най-четени