Дуелите от „Фермата“ се пренесоха на скоростна Арена

Фенове, журналисти, бивши и настоящи фермери се включиха в картинг турнир „Фермата – битка на скорост“

Фенове на най-позитивното риалити шоу „Фермата“, бивши и настоящи фермери, популярни личности и медии, се включиха в картинг турнир „Фермата – битка на скорост“ в събота, 17 ноември, в „София Картинг Ринг“. Специалното фермерско състезание противопостави 9 отбора от по трима души, които излязоха на пистата, следвайки професионалните съвети на мото семейството Ангел и Ивайло Караньотови.

На първо място с най-много обиколки за най-кратко време се класира отборът на фермерите от четвърти сезон Гергана Илиева, Калоян Златилов и водещия Иван Христов. Плътно след тях, на второ място застана отборът на „Горан и фермерите“, познати от шпионското онлайн риалити по bTV – Димитър Господинов, Горан Иванов и Алек Манолов, които в знак на уважение преотстъпиха медалите и наградите си на отбора на феновете на предаването – Мартин Русев, Аспарух Манчев и Кирил Кирилов. На почетното 3-то място се класираха „Талантливите“ в състав Ивайло Караньотов, Йоана Георгиева и Александър Масларов, отново участници във „Фермата: Съединение“. Сред състезателите бяха и волейболният шампион Владо Николов, Гери Дончева, победителят в сезон 3 - Яни Андреев, всички отпаднали участници от настоящия сезон и приятели.

Месец преди финала на „Фермата: Съединение” по bTV, в момент, в който състезанието за 100 000 лева е в разгара си, „Фермата – Битка на скорост” събра вече отпадналите фермерите, за да ги противопостави на една по-различна арена за дуели – тази на високоскоростната писта. Идеята за надпреварата с картинги се заражда около Ивайло Караньотов, който напусна шоуто заради ангажименти, свързани с мото сезона, и призна, че участието му в риалити предаването е най-големият подарък, който някой е правил за него. Специален гост и ментор на състезателите бе синът на 60-годишния бивш лекоатлет – Ангел Караньотов – единственият състезател у нас, постигнал шампионски титли в три различни мото дисциплини.

„Първото място на отбора победител е напълно заслужено. Гергана кара без нито една грешка, Иван беше най-бързият индивидуален играч - той направи най-добрата обиколка. Калоян направи смяната в най-подходящия момент, когато нямаше никакъв трафик в бокса и това спечели на отбора много време”, коментира менторът на участниците Ангел Караньотов след награждаването.

Новини
  • Последни
  • Най-четени