Дони Василева е поредният участник, който напусна „Фермата”

Мисис Баба Дони Василева е поредният участник, който напусна „Фермата” вчера след оспорван дуел с рускинята Альона. Сблъсъкът между двете беше сблъсък на лагерите в най-гледаното риалити този сезон.

„Влязох в предаването, за да дам шанс на моите родители, ако искат да ме намерят, да го направят. Аз не мога да направя каквото и да е повече”, заяви Дони пред Антон Хекимян. „Никога не бих потърсила истинските си родители, ако тези, които ме отгледаха, бяха все още живи. Никога не бих им причинила това – да знаят, че търся истинските си родители” – допълва тя.

За участието й във „Фермата” е знаела само едната й дъщеря, която е подкрепяла през цялото време. Дори й е направила регистрацията, след като Дони е направила три неуспешни опита и се отчаяла.

Относно връзката й с Вальо Топлото Дони повдигна завесата така – „Тази история се случи преди 20 години. Той е добре изглеждащ млад мъж, а аз съм млада разведена жена с две деца. Той имаше много пари, с които направихме къщата, която е толкова коментирана. Той е доста пестелив. Аз го обичах”.

За заниманието си – писане на песни, Дони разказва интересната история около песента на Софи Маринова за Евровизия. Ромският славей отказал да пее песента, която Дони написала, но в крайна сметка, след доста убеждаване се съгласила да я изпълни. Тази песен и до днес е една от най-любимите на Дони.

„Излязох от Фермата с фантастично усещане, с фантастично чувство, че направих едно нещо, което страшно много исках. И съм много доволна” – каза Дони при Деси и Сашо в „Преди обед”. Мисис Баба разказа още детайли за това защо не е намерила досието си в родилния дом, защо осиновителят й е решил да й каже истината в една все още крехка възраст и как е реагирала тя. Изненада за Дони бе появата на по-малката й дъщеря, която смята, че търсенето на биологичните й родители е безсмислено. Руслана, момичето, направило Дони баба, разказва, че майка не е типичната майка – „не ходи да ме пита как съм, яла ли съм. Тя беше човекът, който ме заведе на дискотека. Аз нямах 18, а на входа се чудеха как така сме двете заедно... В предаването не я видях нито да пее, нито да танцува, а тя много обича” – разказва още Руслана.  Целият разговор и защо Дони приема Алехандро за своя изгубен син, вижте тук.  

Новини
  • Последни
  • Най-четени