Димитър Господинов : Ако някой не е разбрал посланието ми, то не е за него. Истинският победител е синът ми!

Димитър Господинов напусна вчера „Фермата” след успорван дуел със Симеон, в който Митко бе прегазен от близо 300 кг. каруца, получи редица наранявания по време на дуела и продължи играта до края, без да се съобрази с лекарското предписание да спре. Въпреки че спечели някои от игрите, Митко все пак отпадна след няколкочасов двубой.

Днес, бившият полицай гостува в „Тази сутрин” при Антон Хекимян. На въпроса на водещия дали е дал добър пример на сина си Ивко, Митко отговори – „Много пъти бях упрекван за това какъв пример давам и дали давам някакъв пример, но примера, който исках да дам на детето си, е именно този, че както в живота, така и във "Фермата", което е отражение на  нашия живот, много често ни се налага да правим избор между това, което е редно и това, което ни носи някакви дивиденти. В повечето случаи тези две неща са в различни посоки. Във „Фермата” аз взимах решенията си спрямо това, което чувствах за себе си като редно, а не спрямо това кое е изгодно за мен чисто като игра.” Митко разкри, че парите са били водещи за него, но са останали на второ място, защото най-важното е било какъв ще бъде той в очите на сина си и на много други деца като Ивко. И допълни – „Посланията ми бяха разбрани от хиляди хора. Искам да благодаря на всички, които ми писаха, хора от цялата страна, от чужбина – САЩ, Канада, Испания, те видяха своята битка и почувстваха надежда и придобиха куража да продължат да я водят, каквато и да е тя.”

Приятели, участници и екип организират акция за събиране на средства, с които да се подпомогне лечението на Ивко. Митко благодари за това начинание и призна, че той е победил във „Фермата” още в мига, в който Ивко влезе и показа на зрителите, всичко онова, за което Димитър беше разказвал. Защото истинският победител е именно Ивко, който всъщност е човекът, записъл баща си на кастинг за шоуто.

Митко разказа в детайли за травмите по време на дуела в „Преди обед” при Деси и Сашо. Пред двамата водещи той разказа за това как се е стигнало до състоянието на Ивко, както и начинът, по който семейството се бори от години. Целият разговор с Митко и неговото семейство можете да видите тук.    

Новини
  • Последни
  • Най-четени