Деси прави изненадващ избор за Фермер на седмицата

В неделя вечерта Деси напусна “Фермата” пред очите на 1 113 000 зрители след най-оспорвания женски дуел във втори сезон. Късметът не беше на нейна страна, но тя показа дух на истински боец. „Изкарах повече от 2 месеца тук, най-уникалното преживяване беше. Не се чувствам загубила. Това, което изпитах на това място е по-ценно от всяка победа. Успях да запазя себе си и да бъда такава, каквато съм”, признава Деси на тръгване. Вечерта след дуела Деси пише прощалното си писмо, а Юлиана се наслаждава на втората си победа. „Дуелът не беше никак лек, даже в един момент имах чувството, че с единия крак съм вън от “Фермата”. В последната игра бързо помислих къде искам да остана, като видях лицата на фермерите и особено на Сиси”, признава тя.

Три седмици преди финала групата е в намален състав и е по-важно от всякога кой ще стане Фермер на седмицата, защото с добра стратегия този участник може да стигне до финала. В прощалното си писмо за ръководител на фермата, Деси прави изненадващ избор. „Зарадвах се на факта, че ме е избрала мен, оценявам го като жест. Но не се радвам за фермерството. Исках да отида на дуел”, споделя нейният избранник, на когото се пада тежката задача да посочи тези, които ще бъдат заплашени от дуел, а именно ратаите за седмицата.

Освен Деси, в неделя “Фермата” напусна и госта Динко. В емоционално прощално писмо до участниците той пише: Друг живот да имах пак бих искал да ви познавам, уникални хора сте. Благодаря, че ме допуснахте до вас. Не съм идеален, простете, ако съм допуснал грешки. Финци - искам да се съобразяваш с Ники, все пак зет ще ти става. Стояне, знам, че не пиеш, но можеш да пееш. Изпей Руфинка. Марчо, мамо Гале, Силве – обичам ви. Бъдете сплотени, това е само игра”.

За първи път на седмичния пазар новия фермер на седмицата ще се пазари с Иван, за да получи повече благини за групата. Участниците са по-малко, натрупали са запаси от продукти и новият лидер смята да се възползва и да вземе продукти за глезене. Първо избира кошницата с уиски и тютюн, после взима тази с шампоани и веро, а за следващите предлага сделка – да вземе плодовете и буркан течен шоколад, като срещу това обещава на Иван да му напълни кошница с домашни продукти - сирене, пастърма и домашна ракия. „Направихме една две далавери с Иван”, коментира новият фермер, доволен след пазара. На богато наредена маса с мезета, плодове, туршия и сладкиши фермерът кани всички в неговата гостна. За да разведри обстановката, той им приготвя и романтична вечеря под звездите. Иска де са възползват от хубавото време и да разведри обстановката с една хубава вечер под звездите, с лагерен огън и барбекю.

За финал в понеделник Краси ще направи романтично признание на своята приятелка.  Благодаря ти, Биби. Ти ми внесе спокойствие и увереност, че мога да преминавам през нещата с човек до себе си. Ти си изключително важен човек. Обичам те”, признава Краси, който ще има шанса да чуе отговор от най-скъпата си жена в епизода на “Фермата” във вторник. 

 

Новини
  • Последни
  • Най-четени