Деси и Юлиана излизат на арената в най-оспорвания женски дуел от втори сезон на “Фермата“

Михо се връща в шоуто в последен опит да спечели Мария; Динко се сбогува с участниците

Всички отпаднали до момента участници се събират да гледат единадесетия дуел във “Фермата”. Сред тях е и Михо, който се връща на арената, за да признае пред всички любовта си към Мария. След като през седмицата той й направи романтична изненада, изписвайки името на Мария на хълма срещу фермата, днес той ще направи последен опит за спечели сърцето й. С питка, направено от майка му, Михо се връща при Мария, но тя отново отвръща, че няма чувства към него и не е влюбена. Според останалите участници Мария е сваляла, както Михо, така и Динко. “Нито на Динко давам сигнали, нито на Михо. Не съм показвала на Динко нищо, не съм имала по-специално отношение“, обяснява пред всички Мария.

На въпрос на Иван дали е влюбен, Михо отговаря с въпрос – “Ако не съм, ще направя ли това? Някога е добре да запазиш мълчание и да приемеш с разбиране. Изразяваш какво чувстваш и това е!”. Михо твърди, че не съжалява за нищо, което е направил за Мария. Според Крум Савов Мария живее в своя планета, в която мъжете са фон и тя иска да покаже егоцентризъм, а от сватбата си с Михо тя е търсила дивиденти за себе си.

По време на днешния дуел “Фермата” напуска и Динко. “Беше ми приятно. Благодаря, че ме допуснахте до вас. Нека по-добрият спечели. Обичам ви”, казва гостът на прощаване.

Болна, но с хъс за победа, Юлиана излиза на арената за втори път. Избира Деси за свой противник с мотива, че се е спряла на човек, когото най-малко е успяла да опознае. Деси разпределя точки в игрите, но според Юлиана не прави добър избор за това коя битка колко точки да носи. “Вярвам в късмета си и се надявам да е с мен. Инат съм, когато искам нещо, давам всичко от себе си”, признава Деси. “Деси е тиха, знаем, че тихите води са дълбоки. Но аз мога да плувам и в тихи, и в дълбоки води. Струва ми се спокойна, но ми се струва, че сърцето ще й затупка на арената. Лесен противник ми се струва Деси”, разсъждава Юлиана минути преди началото на дуела.  

Гледайте един от най-оспорваните дуели от втори сезон на  “Фермата” тази вечер от 20.00 часа по bTV.

Новини