DEE пада от каруца, Калин в критично състояние

Във вторник вечер Фермерът на седмицата Краси, ще избере двама враждуващи участници да изпълняват ратайските задължения заедно. Това ще стане по време на най-щурия и официален купон в шоуто. След няколко седмици носене на работнически гащеризони, във вторник вечер, фермерите ще получат възможност да се почувстват като истински звезди. Екипът на шоуто ще организира парти за участниците, за което всички ще получат официални дрехи, черен хайвер и шампанско. “Животът на село не означава да миришеш винаги на животни и да нямаш празници. Днес искаме да ви дадем възможност да погледнете на живота по един друг начин, защото напоследък от работа не ви остава време за себе си”, ще ги изненада водещият Андрей. Романтичното настроение ще обхване и двойките във фермата - Деси и DEE, Михо и Мария. “Ние сме нещо като Kanye West и Kim Kardashian. Много си красива, честно”, остроумничи рапърът. В разгара на купона, Андрей ще се върна при фермерите и ще обяви начало на най-еклектичната церемония за избор на ратай. “Ратаи трябва да бъдат хора, които не са били ратаи досега”, ще мотивира избора си Краси.

Във вторник вечер фермерът на седмицата Краси ще приеме от Николай, новите седмични задачи. При изпълнението на една от задачите, поверена на Нико и DEE, които ползваха превозното средство “Магарджини”, DEE ще претърпи инцидент с каруцата, която ще доведе до сериозни наранявания.

След тежкото си напиване в понеделник вечер, Калин Терзийски ще прекара на легло над 15 часа. Тялото му не можа да се пребори с шока от изпиването на две бутилки вино, след близо два месеца въздържание.  “Чувствам се виновен, че не работих наравно с другите. При мен едно от силните движещи неща е срамът от другите, които работят повече от мен“, ще признае Кайо след като се събуди. 

Новини