DEE е вторият звезден участник във втори сезон на “Фермата” по bTV

Рапърът приема участието си в шоуто като приключение, което ще го срещне с готини хора

Един от любимите на младото поколение хип-хоп изпълнители - DEE, е подготвил специален концерт за зрителите на bTV. Неговата сцена ще бъде вторият сезон на най-българското риалити – “Фермата”. Заедно с други известни и неизвестни българи, той ще се докосне до живота във фермата, ще се срещне с бита на нашите предци, които са живели в близост до земята, спазвали са българските традиции и са се занимавали с различни занаяти.

Подготовката на хип-хоп изпълнителя за участието му във “Фермата” ще започне още утре, когато той ще гостува на 20-ия международен панаир на занаятите и изкуствата "Булгарика" във Варна. В морската столица певецът ще получи съвети и уроци от някои от най-добрите български занаятчии и ще се забавлява с децата, които ще участват в проекта „Слънца рисуват слънца”.

„Приех да участвам във “Фермата”, защото никога до момента не съм се сблъсквал с този начин на живот и със селската работа, въпреки че в живота съм се срещал с много „овце”. Харесва ми идеята за живот в близост до земята и връщане към традициите, и бита от миналото. Познавам живота в Бронкс, но имам какво да науча за България” – разкрива 32-годишният DEE част от мотивите си да участва във втори сезон на “Фермата”. 

Биография 

DEE е един от най-разпознаваемите български хип хоп изпълнители. С различната си визия и звучене, хората често смятат, че е щатски изпълнител. Дълги години DEE балансира успешно между Съединените щати и България.  

Списъкът със сингли на DEE оглавявали радио и телевизионни класации продължава да расте с бързи темпове. Изпълнителят участва в редица концерти и проекти на българската и чуждестранна сцена заедно с носителя на престижната награда "Grammy" - Coolio (автор и изпълнител на 3 пъти платинения хит - "GANGSTA'S PARADISE "), легендарните Wu-Tang Clan, DMX, Rick Ross, Wacka Flocka Flame, YG, Jeremih и много други. 

Освен един от най-прогресиращите и любими рап изпълнители в България, неподражаемият стил и харизматичната личност на DEE го правят и най-предпочитаното българско MC и любимият водещ за хип-хоп събития. Два пъти носител на наградата за „Най-добър Hype Man/Host ” на 359HIPHOP AWARDS.  

DЕЕ e име, което се превърна в синоним на хит и участието му в други музикални проекти е сигурна формула за успех. 

Новини
  • Последни
  • Най-четени