Дарина за трети път на дуел във „Фермата“

Алек изпрати Елена на Арената, тя избра да си отмъсти за Франческа

Един от големите стратези в третия сезон на „Фермата“ – Елена Андреева избра да се изправи на Арената в неделя вечер срещу вече опитната в битките Дарина Василева. Това е първи дуел за 30-годишната инструкторка на кучета-водачи и трети за юристката от Каблешково.

Три седмици преди финала на шоуто футболистът Алек, който тази седмицa ръководи фермерите, избра да изпрати на дуел Елена, а не Калоян. Решението си Алек обясни с предположение, че Елена е мотивирана да отмъсти за отпадането на приятелката си Франческа. Елена се възползва от правото на първия дуелист да избере противник и, очаквано, се спря на Дарина, която заради двете си победи на Арената, си спечели прякора „черната нинджа“.

„Ще избера човек, заради когото загубих приятел. Ще ми е интересно да се изправя срещу нея и после ще й помахам и ще й кажа, че ще ми липсва, точно както тя помаха на Франческа“, коментира избора си Елена.

За решението на Алек да организира женски дуели Дарина заяви, че по този начин той прави подарък на възлюбената си Валерия, отстранявайки някоя от нейните преки конкурентки.

Двете дуелистки влязоха в сблъсък още преди реалните битки, след разменени тежки думи на масата в лятната кухня. Елена не успя да се въздържи и избухна срещу юристката, като се закани, че не желае за живее с нея под един покрив.

„Коя си ти, Дарина? Дойде тук с някаква показалка да раздаваш уроци на хората ли? Ти избра Франческа, защото ние сме се били наговорили. Направихме гласуване и всички искат да те няма. Тя или аз, това е!“, разгневи се Елена, която тази вечер ще отпразнува рождения си ден на ратайския бряг. Кой ще я изненада и с какво, ще стане ясно в епизода тази вечер.

И докато Елена празнува, нейният противник на Арената – Дарина, ще се окаже изоставена от близките си в решаващ момент. Днес участниците ще се сбогуват и с фермерите-ветерани от предишните два сезона. Какво ще оставят след себе си Финци, Галя, Мустафа и Майора, ще стане ясно тази вечер в 21.00 ч.

Новини
  • Последни
  • Най-четени